Egyszerűen képtelen öregedni! Az 55 éves Nicole Kidman 20 évet simán letagadhatna a róla készült legfrissebb fotókon

Egyszerűen képtelen öregedni! Az 55 éves Nicole Kidman 20 évet simán letagadhatna a róla készült legfrissebb fotókon
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nicole Kidman az utóbbi időben nagyon belejött a modellszerepbe!

Nicole Kidman mindig is a szerencsésebb alkatú színésznők táborát erősítette, és bár a filmszakma közel 40 éve rajong a különleges tehetségű csodaszép sztárért, úgy tűnik, hogy a divatipar csak az utóbbi években kezdett el rájönni arra, hogy az ausztrál szépségben egy modell veszett el.

Az 55 éves színésznő egy korábbi interjúban elárulta azt, hogy 13 éves korára már 177 centiméter magas volt, így emiatt állandóan önbizalomhiány gyötörte. Ahogy Nicole Kidman fogalmazott „nyakigláb tini” volt, és bár méreteit tekintve akár a kifutók világában is szép karriert építhetett volna magának, ő inkább a filmezést választotta.

A hírnévvel járó figyelem végül a divatszakmának is szemet szúrt, és az utóbbi években egyre több modellmunkát ajánlanak neki. Júliusban a Balenciaga párizsi bemutatóján debütált a nagyérdemű előtt, és bár akkor sok kritikát kapott a mozgását illetően, úgy látszik a francia divatházat a negatív kommentek nem hatották meg és ezúttal a 2023-as tavaszi-nyári kampányukra kérték fel a hírességet. A képeket elnézve pedig kétség sem fér hozzá, hogy a sztárhölgy fürdik ebben a rá osztott szerepben, ami annyira jól áll neki, hogy a folytatás már szinte borítékolható.

A másik fotóért lapozz tovább az Insta-galériában!

Nicole Kidmant egyébként a minap hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis 2023. június 10-én első ausztrál színészként ő veheti majd át az Amerikai Filmintézet életműdíját, ezzel kétségtelenül történelmet írva. A színésznő amúgy mostanság sem sokat pihen, éppen ezerrel dolgozik az Expats és a Faraway Downs című sorozaton, utóbbiban egyébként a szintúgy ausztrál gyökerekkel büszkélkedő Hugh Jackman lesz majd a partnere. Mindeközben pedig a filmeket sem hanyagolja el, a 2023-ban megjelenő Spellbound-ban például ismét Javier Bardem oldalán láthatjuk majd.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színésznő, aki 40 felett egyre gyönyörűbb

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!