A mai napig bánja! Nicole Kidman egyik legvágyottabb álomszerepét Julia Roberts happolta el előle

A mai napig bánja! Nicole Kidman egyik legvágyottabb álomszerepét Julia Roberts happolta el előle
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nicole Kidman a mai napig sajnálja kicsit, hogy egykoron lecsúszott erről a romantikus filmről.

Nicole Kidman bár nem panaszkodhat, karrierje közel 40 éve során számos emlékezetes szerepet tudhatott magáénak, ám ahogy minden színész életében, így az ő sikertörténetében is vannak olyan elszalasztott lehetőségek, amiket azért picit sajnálni fog.

Nicole Kidman mindig is nagyon jó volt abban, hogy a lehető legjobban hozza a legkülönfélébb karaktereket a filmvásznon, és bár az utóbbi időben inkább drámai oldalát csillogtatja előttünk, egykoron volt olyan romkom film, melyre ő is szívesen mondott volna igent, ha a készítők végül őt választják az castinglistából. Többek közt ilyen volt a Sztárom a párom című film is!

A Hugh Grant és Julia Roberts kettősével sikerre vitt 1999-es alkotás női főszerepére ugyanis a most 55 éves színésznő is nagyon vágyott.

Nagyon szerettem volna azt a szerepet, melyet Julia Roberts játszott a Sztárom a páromban. De nem voltam eléggé ismert és elég tehetséges hozzá. Bár fejben már elképzeltem, hogy megkapom ezt a munkát, de valójában soha nem volt esélyem rá.

- mesélte egy interjúban Nicole
Kép
forrás: Budapest Film

Nicole Kidman egyébként egy korábbi interjúban azt is előárulta, hogy a többek közt Hugh Grant főszereplésével készült Igazából szerelem című filmre is örömmel mondott volna igent, ha megkeresik. Nos, bár már mindez a múlté, legalább a brit sármőr mellett végre megmutathatta tehetségét, ugyanis 2020-ban a Tudhattad volna című misztikus thriller sorozatban ő alakította a 62 éves színész feleségét és meg kell hagyni, hogy nagyon jól működött is köztük a várt kémia.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Hollywood 10 elhibázott castingdöntése

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.