Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője
Forrás: Netflix

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Május elején startolt el a Netflixen A Bridgerton család harmadik évada, aminek középpontjában ezúttal Penelope Featherington karaktere áll, az őt megformáló Nicola Coughlan pedig egy interjúban elárulta, hogy ő ragaszkodott ahhoz, hogy több meztelen jelenetet kapjon az új részekben. A body positivity egyik élharcosaként mindent meg is tesz azért, hogy ne csak a képernyőn, de a való életben is népszerűsítse a testtudatosság fontosságát.

A most 37 éves színésznő 1997-ben, 10 évesen kapta meg első aprócska szerepét, ám sajnos az élete nem az elképzelései szerint alakult, így idővel anyagi gondok miatt visszaköltözött Írországba a családjához, egy ideig egy optikusnál dolgozott, majd belebotlott egy casting felhívásra, ami szereplőket keresett a Jess and Joe Forever című darabba. Nicola megkapta a szerepet és 2016 szeptemberében Londonba költözött. Innentől fogva pedig beindultak az események. Végül 2019-ben kapta meg A Bridgerton család című Netflix szériában Penelope Featherington szerepét, ami szinte szempillantás alatt hozta el számára a vágyott hírnevet. A rajongókat kezdetben erősen megosztotta a színésznő súlya, egyesek szerint ugyanis nem illik bele a történetbe egy ilyen karakter, sőt mi több, volt, aki a pontos kilók számára is kíváncsi volt. Szerencsére a nézők nagy része egészen másként látja a dolgot, és nekik csak az számít, hogy miként kelti életre a rá osztott szerepet, minden más csak felesleges negatív zaj. Stílusával pedig azóta meghatározó ikonstátuszba emelkedett, őt nem érdeklik a szabályok, a negatív megjegyzések, azt viseli, ami neki tetszik, ennek a felszabadító gondolkodásnak pedig elképesztő az eredménye!

Nicola Coughlan szorgalmasan dolgozik azon, hogy a body positivity szemléletet minél szélesebb körben prezentálja! Íme az elmúlt időszakban viselt legjobb szettjei!

Galéria / 17 kép

A body positivity új királynője: Nicola Coughlan inspiráló stílusa

Megnézem a galériát

És ha már a body positivity a téma, ezt láttad már? 10 bátor nő, aki bebizonyította, hogy minden test bikinitest!

Galéria / 10 kép

10 nő, aki bebizonyította, hogy minden test bikinitest

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?