A nap híre: Újabb sikerkönyvet filmesít meg a Netflix, a rajongók már nem győzik kivárni

A nap híre: Újabb sikerkönyvet filmesít meg a Netflix, a rajongók már nem győzik kivárni
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt években óriási teret hódítottak a filmadaptációk, ezért már nem számít nagy újdonságnak, hogy a Netflix újabb sikerkönyvet akar megfilmesíteni.

Tegnap hivatalosan is megerősítette a streaming csatorna, hogy készül Taylor Jenkens Reid nagysikerű 2017-es regényének, az Evelyn hét férjének (angolul: The Seven Husbands of Evelyn Hugo) adaptációja. A Netflix közzétett szinopszisa szerint a történet teljes mértékben a híres könyvön alapszik majd, így aki olvasta, az jól tudja, hogy a legendás, ám igen visszahúzódó életet élő Evelyn Hugo fiktív hollywoodi csillag több évtized után interjút ad, méghozzá egy teljesen ismeretlen újságírónőnek, Monique Grantnak.

Élettörténete mellett azonban nemcsak arról beszél, amit a világ is tud, hanem arról is, amit eddig titokban tartott. Evelyn elmeséli a hollywoodi aranykorban megélt legszebb és legrosszabb emlékeit, illetve azt is, hogyan tett szert a hírnevére. Na és persze hét házasságáról is említést tesz, amelyekben temérdek titok és hazugság rejtőzik. A nagy kérdés azonban az: miért pont Monique kapta ezt a soha vissza nem térő lehetőséget?!

Az Evelyn hét férje forgatókönyvét Liz Tigelaar írja, ugyanakkor a rendező kilétéről és a lehetséges szereplőkről még nincs pontos információ, ettől függetlenül már most elárasztották a rajongói kommentek a Netflix Insgaram-oldalát. A legtöbben úgy vélik, hogy a főszerepet Taylor Swiftnek kellene kapnia, ugyanis az ő kisugárzása is épp oly arisztokratikus, mint Evelyné, arról nem is beszélve, hogy ő is számos férfi szívét törte össze. A regény egyébként 54 hétig volt a The New York Times bestseller listáján, így nem meglepő, hogy a projekt a készítőket is felvillanyozta.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Izgalmas filmek és sorozatok, amik 2022 tavaszán jönnek a Netflixre

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.