Azta! Alec Baldwin és Kim Basinger 27 éves lánya minden, csak nem szemérmes

Azta! Alec Baldwin és Kim Basinger 27 éves lánya minden, csak nem szemérmes
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

A korábban táplálkozási zavarral küzdő, 188 cm magas, anyjára kísértetiesen hasonlító lány intenzíven igényli követői figyelmét.

Felnőni nem egyszerű feladat, különösen, ha az anyád Kim Basinger, az apád pedig Alec Baldwin. Ennek egyenes következményeként Ireland sem egyszerű eset. Az elbűvölő, tündérszerű arc mögött kiszámíthatatlan vadság, valamint egy elszántan küzdő és lázadó 27 éves fiatal nő portréja rajzolódik ki. A szüleinek, akik alig két évvel születése után váltak el, anyja depressziója és apja állítólagos alkoholfüggősége miatt - rendesen fel van adva a lecke.

Ireland intenzíven igényli a figyelmet. Egyre gyakrabban és egyre többet mutat meg magából, ami dühíti a szüleit, sőt előfordul, hogy nyers posztjaival megosztja követőit is. Habár a korábban táplálkozási zavarral küzdő, még Uma Thurmannél is hét centiméterrel magasabb, közel 190 centis (magas sarkú nélkül, nem vicc) gyönyörű lánynak nincs mit szégyellnie alakján, sokan úgy gondolják, hogy elpazarolja tehetségét, ahelyett, hogy inkább több energiát tolna színészi karrierjének beindulásába.

Tavaly az őszt például így nyitotta meg!

De idén sem lett szemérmesebb!

És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

New generation: Sztárok gyerekei, akik még szüleiknél is híresebbek lehetnek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.