Nem fogod elhinni, hogy melyik színésznő bújik majd Audrey Hepburn bőrébe

Nem fogod elhinni, hogy melyik színésznő bújik majd Audrey Hepburn bőrébe
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Már most izgalmasnak ígérkezik!

Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak után a filmszakma is egyre jobban éledezik, hiszen mostanság egyre izgalmasabb alkotások terveiről rántották le a leplet, amik bár sok esetben még csak forgatókönyv szintjén lapulnak a készítők fiókjában, ennek ellenére bizakodóak vagyunk a jövőt illetően. Az elmúlt közel két évben a filmek szerepe is egészen átértékelődött a négy fal közötti létben, így még izgatottabbak leszünk, ha egy olyan hír jön szembe, mint amilyen ez is.

Tény és való, hogy még nem sokat tudni az Apple Studios készülő új filmjéről, az viszont már biztos, hogy a filmet a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino jegyzi majd és Audrey Hepburn is szerepet kap benne, őt pedig nem más kelti életre a filmvásznon, mint Rooney Mara, aki a pletykák szerint a producerként is kötődik majd a készülő alkotáshoz.

Kép
forrás: Getty Images

A 2011-es A tetovált lányért Oscar-díjra jelölt színésznő magánéletéről nem sokat tudni, annyi bizonyos, hogy 2016 óta alkot egy párt Joaquin Phoenix színésszel és 2020 szeptemberében született meg közös fiúk, River. Szakmai szempontból viszont egy kimondottan mozgalmas év áll mögötte, itthon február 3-án mutatják be a Rémálmok sikátora című legújabb filmjét, melyben olyan színészek oldalán szerepel, mint Bradley Cooper, Cate Blanchett és Willem Dafoe.

Így most ennek a filmnek az előzetesével búcsúznánk...


És ha már új filmek, akkor ezt a listánkat semmiképpen se hagyd ki!

Galéria / 22 kép

22 film, amit már nagyon várunk 2022-ben

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!