Nem baj, ha változol: Hollywoodi sztárok, akiknek karrierjük során változott az alakja, és ezzel teljesen rendben vannak!

Nem baj, ha változol: Hollywoodi sztárok, akiknek karrierjük során változott az alakja, és ezzel teljesen rendben vannak!
Forrás: GettyImages

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt években óriási hangsúlyt kapott az egészséges énkép, a testünk elfogadása és az, hogy szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Persze erre egyből rávághatnánk azt, hogy "könnyű ezt mondani", hisz a kiretusált fotók, a filterek és a plasztika fénykorában, nagyon nehéz nem kritikus szemmel nézni önmagunkra. Pedig a tökéletesség csak a pixelek világában létezik, pontosabb szerencsére ott is már egyre kevésbé!

A cikk támogatója a sloggi

Egyre több olyan hírességet ismerünk, aki szépséghibái ellenére is lehengerlő kisugárzással és önbizalommal rendelkezik, nem fél beszélni az egészséges önképről és arról, hogy mennyire fontos, hogy szeressük magunkat és testünk változásait. Hiszen az élet zajlik, semmi sem marad ugyanolyan, és ez így szép - jöjjön is néhány inspiráló sztárcsaj, akiről érdemes példát venni!

1. Jennifer Garner

A 49 éves színésznő egy olyan háromgyerekes anyuka, aki elfogadta azt a tényt, hogy teste sosem lesz olyan, mint a szülés előtt. És nem arról van szó, hogy ne dolgozna rajta:

Van néhány olyan hihetetlen csaj, akinek a teste - függetlenül attól, hogy hány gyermeket szült - mindig visszarendeződik. Számomra ez olyan, akár egy csoda. Hihetetlen. Nekem is vannak ilyen barátnőim, és örülök is a szerencséjüknek, de én sajnos nem tartozom közéjük.

Nyilatkozta egy interjúban Jennifer, majd hozzátette:

Nagyon keményen tudok edzeni, és fittnek tartom magam, de mindig is látszani fog rajtam, hogy én egy olyan nő vagyok, aki három gyereknek adott életet.

2. Chrissy Teigen

A gyönyörű modell az egyik legjobb példa ebben a kategóriában, hiszen Chrissy tényleg mindenről szeret őszintén beszélni. Szülés utáni depresszióját sem tekintette tabu témának, és sosem félt olyan fotókat megosztani magáról a neten, amelyeken nem tökéletes. Például egy alkalommal saját Instagram oldalán mutatta meg, hogy bizony neki is vannak striái, ám ez őt egy cseppet sem zavarja!

Miután megszületett második gyermeke, arról is nyíltan beszélt, hogy teste változásait persze neki sem egyszerű mindig elsőre elfogadni, ám elindult egy úton, amivel szeretne másoknak is erőt adni:

Tudom, hogy nehéz elfelejteni (nem találom a jobb szavakat) azt, hogy a "régi" megszokott tested hogy nézett ki, főleg, mikor körülötted mindenki tökéletesnek tűnik. Még én sem tartok ott, hogy mindig mindenre szeretettel tudok tekinteni, de örülök, hogy segíthetek másoknak abban, hogy jobban érezzék magukat.

3. Selena Gomez

Még mindig csak a 20-as éveiben jár, Selena mégis rengeteget tanult már az önszeretetről. Az énekesnőnél a legnagyobb sikerek közepette diagnosztizáltak egy autoimmun betegséget, a lupuszt, és bár szervezete eleinte jól reagált a gyógyíthatatlan betegség elleni kezelésekre, ám 2017-re állapota annyira leromlott, hogy veseátültetésre volt szüksége. Legjobb barátnője, Francia Raisa egyik veséjét kapta meg az énekesnő, ami szó szerint megmentette az életét. Az énekesnő megtanulta elfogadni önmagát, és szeretni a testét, amin örök nyomot hagyott a műtét:

Emlékszem, először nagyon nehéz volt megmutatni a hegemet. Nem akartam, hogy a fotókon látszódjon, ezért olyan ruhákat hordtam, amik eltakarták. Most viszont magabiztosabb vagyok, mint az életem során eddig bármikor… büszke vagyok a hegemre.

Nyilatkozta egy alkalommal, miközben arról is mesélt, hogy a szépségről alkotott kép is egészen átalakult a fejében:

A szépség kultusza, a tökéletes külső iránti megszállottság az, ami a modern nőket a reménytelenség, a bűntudat, és az öngyűlölet végtelen körforgásába szorítja, miközben megpróbálnak megfelelni a társadalom által elvárt lehetetlen szépségideálnak. Úgy döntöttem, hogy ezentúl inkább vigyázok magamra, nem akarok senkinek sem bizonyítani.

A cikk folytatásáért kattints galériánkra!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik pozitívan állnak testük változásaihoz

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!