Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Színes zoknikkal a jó ügyért

Színes zoknikkal a jó ügyért
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Az őszi szezonra színes újdonsággal rukkolt elő a Nebouxii, a Bátor Tábor és az Autistic Art Alapítvány.

Beköszöntött az ősz, ami azt jelenti, ideje felfrissíteni a zoknikollekciónkat! Idén ráadásul új zokninkkal egy kifejezetten fontos küldetést támogathatunk: életre szóló élményeket adhatunk súlyosan beteg gyerekeknek, valamint az autizmusban érintett fiataloknak és felnőtteknek.

A Nebouxii ugyanis egy jótékonysági zoknikollekciót dobott a piacra, amelynek a bevétele az Autistic Art Alapítvány és a Bátor Tábor működését segíti.

A kisszériás magyar márka, a Nebouxii különlegessége, hogy hazai gyártású, felemás zoknijaival gyakran segíti civil szervezetek munkáját, ennek része az őszi széria is. A kollekció egyik designja Kalocsai Nóri, a Miskolci Autista Alapítvány lakójának rajza alapján készült, a másik pedig a Bátor Táborhoz kapcsolódó vidám, színes szimbólumokat idézi meg a felhők felett mindig sütő naptól a tábori karkötőkig.

E termékek megvásárlásával létrejön egy kapocs az autista emberek és a nem autista emberek világa között, egy kötődés, mely remélhetőleg hosszú távra szól, és kiterjed az Autistic Art kollekció sok-sok darabjára, hiszen a vásárlásból befolyt összeggel azt a rajzfoglalkozást tartjuk fenn, ahol autista társaink szabadon alkotnak.

- Kovács Hennrietta, az Autistic Art Alapítvány ügyvezetője.
Kép

Knecht Tamás, a Bátor Tábor Alapítvány ügyvezetője hozzátette:

A zoknikból befolyó támogatásból további erőt adó élményeket adhatunk ingyenes tábori, kórházi és iskolai terápiás programjainkon a súlyosan, krónikusan beteg gyerekeknek és családtagjaiknak.

A jótékonysági zoknikat a szervezetek webshopjában lehet beszerezni: itt és itt.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!