Aki nem tud hibázni! Natalie Portman legemlékezetesebb vörös szőnyeges szettjei a kezdetektől napjainkig

Aki nem tud hibázni! Natalie Portman legemlékezetesebb vörös szőnyeges szettjei a kezdetektől napjainkig
Forrás: Getty Images/Michael Kovac
Facebook
Twitter
Pinterest

Natalie Portman 25 év alatt tökéletesre csiszolta stílusát!

2016-os filmjében Jackie-t, minden idők legjobban öltözött first ladyjét elevenítette a vásznon, ám Natalie Portman maga is könnyű szerrel mozog a divat izgalmas játszóterén. A 41 éves színésznőt ma a vörös szőnyeg egyik legstílusosabb színésznőjeként tartják számon, aki sosem tud hibázni, és megjelenése mindig olyan tökéletes, hogy abba még egy rosszakaró sem igen tud belekötni. De hosszú út vezetett idáig!

Natalie Portman megjelenését tényleg évtizedekig tökéletesítette, amióta a 90-es évek közepén a Léon, a profi premierjén először érintette lába a vörös szőnyeget. Közel 15 évvel később, 2010-ben viszont már a Legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat egy mesés estélyiben vette át a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért. A cserfes kislányból egy olyan stíluskirálynő lett, aki nem erőlködik, nem sok, egyszerűen csak tökéletes, és még egy köldökig kivágott ruhában sem fest közönségesen. Persze kezdetben számos stílust kipróbált, voltak csúnya baklövései is, és mi ezekért is épp annyira szeretjük - gyere most velünk te is, elevenítsd fel Natalie legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait!

Galéria / 19 kép

Natalie Portman stílusnapló

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.