Mikor láttad utoljára? Ilyen kiskamasz már Natalie Portman ritkán látott fia - FOTÓ

Mikor láttad utoljára? Ilyen kiskamasz már Natalie Portman ritkán látott fia - FOTÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Natalie Portman kisfia bizony már 11 éves!

Natalie Portman szinte gyerekként csöppent bele a showbiznisz világába így nagyon jól tudja, hogy milyen a kamerák kereszttüzében felnőni. Talán emiatt döntött úgy, hogy amíg még lehet, addig szeretné megadni csemetéinek az önfeledt gyerekkor lehetőségét, és bár a nagy nyilvánosságot még mindig kerülik, annyira azért nem rejtegeti őket komolyabban, hogy néhanapján ne készüljön róluk egy-egy fotó. Pont így volt ez a napokban is!

A még mindig bomba formában lévő Natalie Portmant és 11 éves fiát, Aleph-et Los Angeles egyik strandján csípték el a bulvár szemfüles kamerái. A kiskamasz pedig meg kell hagyni, hogy nagyon hasonlít sármos apukájára.

Natalie Portman és a francia táncos-koreográfus, Benjamin Millepied 2009-ben, a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett meg. A találkozásból randi, majd szerelem lett. Fiúk születése után egy évvel, 2012. augusztus 4-én összeházasodtak, az idilli családi képbe pedig 2017-ben érkezett meg lányuk, Amalia. Az utóbbi időben azt pletykálják, hogy a színésznőnek és férjének megszületett harmadik közös gyermeke, ám hogy valójában mi is az igazság, azt sajnos nem tudni, mindenesetre biztos, hogy Natalie az egyik legjobb mestere annak, hogy Hollywoodhoz mérten is a legprivátabb életet élje.

Kép
forrás: Getty Images

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Sztárgyerekek, akiket a szüleik ritkán mutatnak meg a nagyvilágnak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!