Napi horoszkóp szeptember 6.: az Ikreknek váratlan helyzetben cselekedniük, a Rákok döntési helyzetbe kényszerülnek

Napi horoszkóp szeptember 6.: az Ikreknek váratlan helyzetben cselekedniük, a Rákok döntési helyzetbe kényszerülnek

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP szeptembeR 6.

KOS (március 21-április 20)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem a szándékaid szerint alakultak, most mégis ezt kell tenned, mert nem tudsz már az eseményekre befolyással lenni, bár még lenne mit javítani. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám már nem tudsz mit tenni, kénytelen vagy beletörődni a kissé kudarcos végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél a cél érdekében, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod, hogy te is hibázhatsz – anélkül, hogy észrevennéd. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül minden!

BIKA (április 21-május 21)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz csak azért, mert ellentétes álláspontot képviseltek, ám sem te, sem ő nem hajlandó engedni a másiknak. Emiatt egyre távolabb kerültök egymástól, ami csak oda vezet, hogy akarva-akaratlanul egyfajta ellenérzés alakul ki köztetek egymás iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, viszonylag kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, hogy valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálnotok kompromisszumot kötni, de ha semmiképp nem megy, akkor próbáljatok túllépni a dolgon és borítsatok fátylat a múltra. Ám ha ebben a helyzetben ragadtok, az semmi jót nem tartogat a jövőre nézve!

IKREK (május 22-június 21)

Teljesen magabiztosan, a terveid szerint menetelsz előre, amikor olyan váratlan helyzet adódik, amelyben azonnal lépni kell valamit, különben beláthatatlan következményekkel számolhatsz. Most állj tehát a sarkadra, amíg nem késő, és addig igyekezz hatékonyan közbeavatkozni, amíg van rá lehetőséged. Bár sokan lemondtak már a dologról, te mégis pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás, s kellőképpen tapasztalt és kreatív vagy, így tehát nem kell aggónod amiatt, hogy olyasmi történik, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt. Csak bízz magadban és a tervedben, s nem lehet az az akadálypálya, amin ne tudnál gond nélkül végigmenni! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta szituációba sodor ma az élet, amelyben neked kell kimondanod a végszót valamivel kapcsolatban. De nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, ahol kősziklányi teher nyomja a válladat, s nem is akarod betölteni az egyszemélyes esküdtszék szerepét, így megfordul a fejedben az is, hogy kihátrálj és egyszerűen menekülőre fogd. Amennyiben azonban a kétségbeesést egy pillanatra felváltják a logikus gondolatok, rájöhetsz, hogy olyan adu van most a kezedben, amelyet ha kijátszol, magad kerülhetsz döntési helyzetbe fajsúlyos dolgokról. Jól gondold át és mihamarabb mondj valamit, hisz sok múlhat most ezen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben te az első perctől fogva nem hiszel, ahogyan egy lukas garast nem adnál érte most sem. Érdemes azonban alaposan elgondolkodnod a dolgon, merülj el minden apró részletében és csak akkor mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy ebből a helyzetből nem tudtok jól kijönni. Amennyiben viszont látsz egy szikrányi esélyt arra, hogy valamilyen pozitív eredményre juttok, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak, hallgatnál az illetőre és adnátok egy esélyt annak, hogy nyertesként kerüljetek ki a dologból. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent mérlegeltél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy általad nem túl pozitívnak vélt dologra derül fény mások előtt, s emiatt az első pillanatban elég kellemetlenül érzed magad, nem szeretted volna ugyanis, ha az egész világ rólad csámcsogna megállás nélkül. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod emiatt, ha már kiderült, nyugodtan vállald fel, hisz ez is te vagy és ez is az életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyasn titkai vagy kellemetlen élményei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének. Nem te vagy az egyetlen, akiről olyan dolgok derülnek ki, amelyekre nem a legbüszkébb. Nyugi, minden csoda három napig tart, hamar el fogják felejteni, hogy mit hibáztál, a rosszindulatú pletykákkal meg nem érdemes foglalkoznod. Lesz ez még így se!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta feladatot kapsz, amilyennel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz ez az út teljesen ismeretlen a számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeségedet, s önzetlenül segítő jobbot nyújthat, így meg tudsz birkózni a dologgal. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolynak, s ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki! Csak óvatosan tehát a segítségkéréssel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap nem indul a legjobban, egyszerűen azt érzed, hogy semmi sem sikerül, nem tudsz túllendülni bizonyos dolgokon, annak ellenére sem, hogy korábban ez játszi könnyedséggel ment. Fogalmad sincs, mi lehetne az az inspiráció, ami jól jönne, ahhoz, hogy ezen a holtponton túljuss, hisz ez az állapot sokáig így semmiképp nem tartható. Zárd ki a külvilágot, ne foglalkozz most semmi mással, koncentrálj, szedd össze magad, mindent rendelj alá az aktuális feladatnak, különben nem nagyon lesz feljebb. Szentelj ugyanakkor magadra is egy kis időt, csináltasd meg a hajadat vagy a körmeidet, szóval olyasmivel foglalkozz, ami kellő lendületet ad a továbblépéshez és kicsit pozitívabb életszemléletet adhat. Ne feledd, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, nem ismernek el kellőképp a környezetedben úgy, ahogyan az neked is jól esne. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindenbe kétszer akkora energiát kell fektetned ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagadat elégedetté tedd – vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, ne izzadj feleslegesen azért, hogy mások elvárásának eleget tégy! Az az ő értékrendjük, ez pedig a tiéd!

BAK (december 22-január 20)

A mai napra rád bíznak egy felelősségteljes feladatot, ám gyorsan rá kell jönnöd, hogy olyasmire vesztegeted az időt és az energiát, ami eleve vesztes ügynek tűnik. De ha nem végzed el a feladatot, kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz, épp ezért egyszerűen muszáj záros határidőn belül felmutatnod valamilyen eredményt. Maximalizmusodból adódóan azonban nem igazán szeretnéd olyasmihez adni a neved, ami mögött nincs érdemi teljesítmény, ezért igyekezz logikus magyarázattal megértetni a feletteseiddel, hogy miért nem érdemes ezzel az üggyel sokáig vesződni. Ha kellőképp megbíznak benned és adnak a szavadra, akkor nyertél, amennyiben mégsem sikerül észérvekkel meggyőznöd őket, ebben az esetben kénytelen-kelletlen mégis meg kell tenned mindent azért, hogy valamiféle eredményt felmutathass! Fel a fejjel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komolyra fordultak a dolgok egy bizonyos helyzetben, ami elsőre mindenkit – többek között téged is – megijeszt, szíved szerint ugyanúgy elfutnál és mentenéd a bőrödet, ahogyan a többiek. Mivel azonban hirtelen mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a helyzet, amikor felhúzhatod a nyúlcipőt és menekülőre foghatod. Szedd össze magad, az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenki számít rád, és neked ennek megfelelően kell cselekedned. Menni fog, csak bízz magadban és légy határozott!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám az a tévút, amelyre a kapkodás nyomán tévedtél, izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed magad túl komfortosan a helyzetben, hisz nem vagy az extremitások embere, jobb szeretsz a saját határaidon belül maradni, ám ma valahogy mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Ez a kalandokban és váratlan helyzetekben bővelkedő út lesz végül az, amely elég nagy kerülővel, de elvezet a célodhoz, miközben nem is merted volna elhinni, hogy erre van még esély. Meg is lesz az okod az ünneplésre, hisz teljesítetted a kihívást, s magadnak bizonyítottad ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági zónát, amelyben mozogsz!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.