Napi horoszkóp szeptember 26.: a Mérlegek kiváló problémamegoldó képességgel bírnak, a Skorpiókat nagy boldogság éri

Napi horoszkóp szeptember 26.: a Mérlegek kiváló problémamegoldó képességgel bírnak, a Skorpiókat nagy boldogság éri

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP szeptember 26.

KOS (március 21-április 20)

Új terveid vannak, de amint azt a lehetséges érdeklődőknek felvázolod, szinte azonnal falakba ütközöl. Nem nagyon lelkesednek ugyanis az ötleteidért, mert nem látják bennük a perspektívát. Egy összeszedett és logikus magyarázattal azonban van még esélyed arra, hogy meggyőzd őket. Ne add fel, kitartással és egy kis rátermettséggel el fogod nyerni a bizalmukat, ami később sikerre viheti a projektet! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Minden erőddel és igyekezeteddel próbálsz a szőnyeg alá söpörni egy számodra kellemetlen dolgot, még mielőtt a környezeted tudomást szerezne róla, ezzel azonban csak azt éred el, hogy a legváratlanabb pillanatban bukik ki az egész, és így nem biztos, hogy felkészülten tudsz majd reagálni. Érdemes tehát mérlegelned, hogy vállalod-e a felelősséget azért, mert tévedtél, vagy inkább a végsőkig hallgatsz, kockázatva, hogy bármikor kiderülhet minden. Lásd be, sokkal jobb tiszta lelkiismerettel, egyenes derékkal élni, mintsem játszani egy szerepet annak érdekében, hogy jobb fényben tüntesd fel magad. Egyszer kell csak túlesned rajta, utána mázsákkal könnyebb lesz a lelked!

IKREK (május 22-június 21)

Közeleg a határidő, te pedig még sehol sem tartasz, így félő, hogy semmiféle eredményt nem tudsz produkálni, amikor arra kerül a sor, hogy számot adj az eddigi munkáról. Mivel ezt a kellemetlen szituációt mindenképp szeretnéd elkerülni, emiatt eszeveszett kapkodásba kezdesz, ami csak oda vezethet, hogy botladozol, s a végén akkorát hasalsz, hogy onnan már elég nehéz lesz felállni. Állj meg, gondold végig, mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy terv szerint haladjanak a dolgok. Annak semmi értelme, hogy a vesztedbe rohanj, inkább emeld fel a fejed egy pillanatra és nézz körül! Lassan járj, tovább érsz!

RÁK (június 22-július 22)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje nem hagy nyugodni, bárhogyan is igyekszel azt elnyomni. Időről időre felbugyog benned és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes tisztáznod magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz, és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni magaddal, nagy kő eshet le a szívedről, s ez nagyban megkönnyíti majd a helyzetedet. Épp ezért légy okos és bátor, s meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem úgy haladnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd, emiatt eléggé frusztráltnak érzed magad, s nincs már meg benned a korábbi nagy lelkesedés. Amennyiben elég fontos számodra az a cél, amit kitűztél magad elé, érdemes elgondolkodnod és mérlegelned, min kellene változtatni ahhoz, hogy az ügyet sikerre vidd. Ha most azt mondod, elég volt és hátat fordítasz mindennek, valószínűleg hosszú ideig bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás. Épp ezért ha szükségét látod, inkább pihenj meg egy kicsit, hogy azután erőtől duzzadva ismét belevethesd magad a dologba, amit sikerre is vihetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel parázs vitába keveredsz csak azért, mert különböző álláspontot képviseltek egy bizonyos ügyet illetően. Te sem engedsz a saját elveidből és az illető is köti az ebet a karóhoz, emiatt két különböző irányba haladtok. Be kell azonban látnod, hogy ez nem vezet sehová, s ha nem engedsz a huszonegyből, soha nem fogtok közös nevezőre jutni, s még a barátságotok is rámehet erre. Ne akarj mindenáron meggyőzni valakit olyasmiről, amit ő nem hajlandó elfogadni, s ha nem látsz esélyt a megegyezésre, jobban teszed, ha intelligens emberek módján túllépsz mindenen, elkerülve, hogy ez az egyetlen vita rányomhassa a bélyegét a kapcsolatotokra! Tanulj meg elengedni bizonyos dolgokat – már csak a saját nyugalmad érdekében is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Híresen nagy problémamegoldó képességed ma sem hagyhat cserben, hisz olyan szituáció adódik, amelyben te leszel az, akire mindenki számít, aki jön és mentőövet dob a fuldoklóknak. Bár bizonyos helyzetekben annyira nem vagy magabiztos, mind amennyire az látszik rajtad – vagy mint azt elvárnák tőled –, mégis minden körülmények között igyekszel a legjobbat kihozni magadból. Emiatt, csak azért, hogy felnézzenek rád és elismerjenek az emberek, időnként olyasmit is bevállalsz, ami a kompetenciahatáraidon jóval túlmutat. Nem kell azonban olyasmibe ártanod magad, amihez nem értesz, hisz kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz, s akkor neked ki fog mentőövet dobni?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Bármennyire is hihetetlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a te kezed munkáját dícséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradságos munkával és sok verejtékkel küzdöttél ezért. Hívd meg a barátaid egy italra, koccintsatok a sikereidre és a boldogságodra, mert társaságban sokkal jobb ünnepelni!

NYILAS (november 23-december 21)

Amikor már mindenki feladja a küzdelmet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, te még mindig komolyan harcolsz, nem szeretnéd ugyanis feladni, mert szilárd meggyőződésed, hogy a dolog sikerülhet. A hozzáállásod példamutató mások számára is, komoly elismeréssel figyelik azt, ahogyan küzdesz. Nagyon nemesen cselekszel, arra azonban érdemes odafigyelned, hogy a realitások talaján maradj, s ha esély sincs a sikerre, tudd azt is elfogadni. Lásd be, hogy vannak dolgok, amelyekért a saját lelkiismereted magnyugtatása érdekében harcolhatsz ugyan, de nem biztos, hogy megéri az időt és az energiát vesztegetni rá. Ha látsz még benne perspektívát, menj előre, ha viszont úgy érzed, hogy ez veszett fejsze nyele, inkább nyiss új dolgok felé!

BAK (december 22-január 20)

Egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt kellemetlen szituációba keveredsz, amelyből csak hosszas magyarázkodás útján fogsz tudni kikerülni. Ez elég sok energiádat felemészti és a hangulatodra is rányomja a bélyegét, s nincs kedved már semmihez. Előfordulnak azonban bonyolultabb helyzetek, amikor bizony minden kreativitásodat be kell vetned ahhoz, hogy gond nélkül meg tudd oldani a problémát. Ne légy magaddal szemben ennyire kritikus, fogadd el, hogy te sem vagy tévedhetetlen, időnként lankadhat a figyelmed, de pontosan tudod, hogy a felelősséget is neked kell vállalnod, és soha nem is próbálsz kibújni alóla!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy lezárj egy régi, fájó ügyet a múltadból és végre nyithass új élmények felé. Hosszú ideje őrlődtél már, szinte felemésztett, hogy szerepet kellett játszanod, boldognak kellett mutatnod magad, nehogy mások észrevegyék: bizony nem őszinte a mosolyod. Neked is nagy megnyugvás lesz, ha ez nem nyomja rá többé a bélyegét a hangulatodra. Így most légy erős, bátor és határozott, állj a sarkadra, s tegyél pontot a dolog végére. Levontad a megfelelő tanulságot, egy tapasztalattal gazdagabb lettél, de itt az idő, hogy újra a boldogságod keresd, hisz az neked is jár!

HALAK (február 20-március 20)

Pontosan tisztában vagy vele, hogy valaki nagy hibát követett el, de – mentve a maga bőrét – másra kente a dolgot. Mivel ez az igazságérzetedet sérti, mindenképp tudasd a vétkes féllel, hogy abszolút tudatában vagy a tette összes következményeinek. Nem kell fenyegetőznöd, egyszerűen próbálj az illető lelkére hatni, hogy maga álljon elő az igazsággal, hisz nincs joga ahhoz, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül végignézze, amint helyettes mást vonnak felelősségre. Ha sikerrel jársz, neked nem kell kitálalnod, amennyiben viszont a szavaid süket fülekre találnak, jelezd, hogy kénytelen leszel nyilvánosságra hozni mindent. Ne aggódj, ez nem árulás!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?