Napi horoszkóp október 29.: a Kosok jó úton haladnak a céljuk felé, a Rákok fontos megbízatást kapnak

Napi horoszkóp október 29.: a Kosok jó úton haladnak a céljuk felé, a Rákok fontos megbízatást kapnak

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP oKtóber 29.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd azt, amit kitűztél magad elé, s minden a legnagyobb rendben van – egészen addig, mígnem belebotlasz valakibe, aki mindenáron hátráltatni szeretne. Ne engedj a nyomásnak, ne hagyd magad befolyásolni, csak arra koncentrálj, hogy miként mehetsz tovább azon az úton, amit választottál. Mindig is lesznek olyan emberek, akik beleszólnak a dolgaidba, akik nem tudnak azonosulni a te céljaiddal, de nem kell ezzel törődni. Lépj túl rajtuk, s járd a magad választotta utat!

BIKA (április 21-május 21)

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, s egyszerűen nem tudsz hibázni, hiszen minden dobásod a kosárban landol. Rendkívül megnyugtató tehát a tudat, hogy fut a szekér és neked nem kell különösebben görcsölnöd semmin. Ne lankadjon azonban a figyelmed, s kiváltképp ne bízd el magad. Bármikor jöhet ugyanis valamilyen váratlan fordulat, amikor azonnal reagálnod kell, s akkor az önhittség könnyen visszaüthet. Légy résen és akkor semmi baj nem történhet!

IKREK (május 22-június 21)

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban hosszútávra szóló megoldáson töröd a fejedet, de egyelőre nem jut eszedbe semmilyen használható gondolat. Pedig biztosan van valamilyen kiút ebből a helyzetből is, de lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged ahhoz, hogy megtaláld. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg téves következtetésre jutsz, ami rossz irányba visz, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon kell igyekezned, hogy egyáltalán kieveredj a bozótosból, miközben az adott ügyön kellene dolgoznod!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amit a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod, ugyanakkor ez bizonyítási lehetőség is a számodra. Noha a felelősség egy pillanatra megrémiszt, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy ebből a helyzetből, mert azzal igen nagy csalódást okoznál a környezetednek és magadnak is. Ne akard azonban összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben. Ne húzd azonban sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan kellene valamilyen eredményt produkálnod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos döntés előtt állsz, amely a jövőben meghatározhatja az életed, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végsőkig ragaszkodsz, még akkor is, ha eléggé nyilvánvaló, hogy az adott helyzetből már semmi jót nem tudsz kihozni. Higgy abban, hogy ha most végre elhatározásra jutsz, tényleg egy sor élménnyel gazdagodhatsz. Add meg az esélyt magadnak erre! S az sem közömbös, hogy amennyiben letérsz a járt útról, új ismeretekre tehetsz szert, tapasztalatokat gyűjthetsz, s ez a későbbiekben igen hasznosnak bizonyulhat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, s talán az újabb hosszú hétvége közeledtével méginkább azt érzed, hogy kezdesz már fáradni, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád az egészet. Hiába szeretnél azonban elmenekülni a kihívás elől, nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem tudod megúszni. Sokkal jobban jársz, ha újratervezel mindent, sorra veszed az egyes fázisokat és igyekszel mihamarabb pontot tenni az ügy végére. Hidd el, te is sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem okozol csalódást sem másoknak, sem önmagadnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, s mindig igyekszik minimalizálni a kockázatokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint egy lapra feltenni mindent, hiszen pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz nyerni sem. Az első pillanatban rendkívül frusztrál a tudat, hogy ezúttal benne van a pakliban a bukás lehetősége is, ám ha inkább csak kihívásként tekintesz a helyzetre, és próbálsz kívülállóként tekinteni az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, ami talán elfeledteti veled, hogy mekkora a tét. Bízz magadban, hiszen nincs az egész dolog kudarcra ítélve, mert minden csak rajtad múlik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje futsz a mókuskerékben, emiatt úgy érzed, változásra van szükséged ahhoz, hogy ismét teljes erőbedobással tehesd a dolgodat, s még örömet is lelj a munkádban. Ez az érzés mostanra olyannyira elhatalmasodott rajtad, hogy kész vagy végiggondolni, mi lenne az, ami kiemel a hétköznapok szürkeségéből. Ne késlekedj, indulj el és keress új élményeket! Ha ugyanis minden nap minden egyes percében ugyanazt csinálod, elég gyorsan belefásulsz, s ha kedvetlenül végzed a munkádat, abban nem lesz sok köszönet. Ezért most ülj le egy kicsit, gondold végig, mit kellene másként csinálnod, s azután újult erővel vesd be megad megint a küzdelembe!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon vékony jégen próbálsz egyensúlozni, ezért folyamatosan az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beszakad a jég és a hideg vízbe esel. Mi lenne?! Maximum vizes leszel és fázni fogsz egy kicsit! Nem a világ vége, de nyilvánvalóan érdemes biztonságosabb helyet keresned ahhoz, hogy ezt a kockázatot elkerülve élvezhesd azt, amit csinálsz. Ha ugyanis folyton az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beleesel a vízbe, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan meg is fog történni! Ha szeretnéd ezt elkerülni, olyan utat válassz magadnak, amit biztonságosabbnak gondolsz. Ne félj azonban, hisz ezúttal nincsenek olyan kockázatok, amelyek különösebben súlyos következményekkel járnának!

BAK (december 22-január 20)

Egy véletlen botlás következtében húzzák rád a vizes lepedőt, arra sem kapsz esélyt, hogy kimagyarázd magad. Folyton a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, amelyet a környezeted szerint neked csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted ezt állapotot, állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz, vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég elfoglalt életet élsz, nem-igen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy hosszú távon kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire feligyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátaid. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataid, mielőtt túl késő lesz!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.