Napi horoszkóp október 26.: az Ikreknek hirtelen kell döntést hozniuk, a Szüzek ismét segítőkészségüket bizonyíthatják

Napi horoszkóp október 26.: az Ikreknek hirtelen kell döntést hozniuk, a Szüzek ismét segítőkészségüket bizonyíthatják

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP október 26.

KOS (március 21-április 20)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz továbbmenni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad. Vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen más dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét ezt a problémát, amit meg kell oldanod, sokkal hatékonyabban fogsz majd dolgozni rajta! Egy biztos: nem érdemes görcsölnöd a helyzeten, mert annál nehezebb lesz meglelni a helyes utat, amerre érdemes menned!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, elhatalmasodik rajtad a káosz, amiről úgy tűnik, a hétvége közeledtével sem tudsz elkerülni. Ne aggódj, a helyzet megoldja önmagát, és hamarosan letisztul minden, de addig is, próbálj meg ne rástresszelni a zűrzavarra, még ha ez számodra nagyon nehéz is, mert hatalmas konfliktusokkal járhat, ha mégis megteszed. Ez pedig a baráti és családi kapcsolataidra is olyan kihatással lehet, amit biztosan nem szeretnél. Egy szóval, a saját alapvető személyiségvonásaidon kell felülemelkedned egy kis időre, ezáltal megtapasztalhatod azt, milyen, ha türelmesebb, lazább és megengedőbb vagy.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan szituáció adódik, amelyben sarokba szorítva érzed magad, hiszen olyan döntést kell meghoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint gyorsan mondani valamit és vállalni a kockázatot. Időnként sokkal jobb bevállalni egy ilyen helyzetet, mint sokáig hezitálni, mert csak magadat idegesíted vele, s a saját életedet fogod túlbonyolítani. Örülj neki, hogy túlvagy az egészen. Ne bánd, hogy így alakultak a dolgok, indulj ki abból, hogy bizonyára jól döntöttél!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje görcsösen dolgozol valamin, s attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, ha megbotlasz. A folyamatos félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ezért csak keserves kínlódás az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni, mert így tényleg sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy melléfogsz. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és a lehető legtöbbet hozd ki magadból, így akár sikerül valami, akár nem, neked mindenképpen nyugodt lesz a lelkiismereted!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, a célegyenesbe érkeztél egy bizonyos üggyel kapcsolatban és már a zsebedben érzed a sikert. Most kell azonban nagyon koncentrálnod, ne engedd, hogy kizökkentsen bármi, mihamarabb tedd meg az utolsó métereket, hogy aztán nyugodtan adhasd át magad az ünneplésnek. Ha mégis bármi nehézség akadna, ne veszítsd el a fejed, higgadtan gondold végig, hogy az adott helyzetben mit kell tenned. Amennyiben minden a helyére kerül, semmi nem állhat az utadba, s te állhatsz a dobogó legfelső fokán! Ha végre sikerrel teljesíted a küldetést, méltóképp ünnepeld meg a győzelmet, engedd el magad és csapj a barátaiddal egy borozgatós, beszélgetős estét!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz mindent és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, de egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik azonban, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket, különben a nemtörődömségüknek te iszod meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és hagyod magad átverni, könnyen ráfázhatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hozzád nem túl közelálló emberek vették a fejükbe, hogy belekontárkodnak a dolgaidba, és mindenáron meg akarják mondani, hogy az ő elvárásuk szerint mit és hogyan kellene csinálnod. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, s ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek saját magukkal.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy érte, de ennek ellenére pontosan tudod, hogy milyen úton neked kell végigmenned, s más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, Te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

BAK (december 22-január 20)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, hidd el, minden jön majd a magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaid! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy vitás helyzetet túlreagálsz, és hirtelen felindulásból olyasmit mondasz valakinek – aki fontos számodra –, amit az első pillanatban azonnal meg is bánsz. Igyekezz gyorsan megmagyarázni a szavaidat, kérj elnézést az illetőtől és biztosítsd róla, hogy pontosan tudod, ezúttal elvetetted a sulykot. Amennyiben legközelebb hasonló szituáció adódik, érdemes kétszer végiggondolnod, hogy mit mondasz ki. Soha nem feledkezhetsz meg róla, hogy a szavaidnak súlya van, ahogyan azt a mellékelt ábra mutatja. Éppen ezért a jövőben légy óvatosabb, hogy többé feleslegesen ne bánts meg senkit!

HALAK (február 20-március 20)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára is jól látható, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene – vagy el kell fogadnod mindent úgy, ahogyan van. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, esetleg csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy neked itt most semmi keresnivalód sincs, nyugodtan lépj tovább. Semmi nem kötelez arra, hogy akaratod és elveid ellenére vegyél részt bármiben is, ami ellenedre van!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!