Napi horoszkóp október 19.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Halaknak váratlan fordulat ad nagy lendületet

Napi horoszkóp október 19.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Halaknak váratlan fordulat ad nagy lendületet

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP október 19.

KOS (március 21-április 20)

Parázs vitába keveredsz valakivel, aki semmiképpen nem akarja megérteni az álláspontodat, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a vélemény, amit ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban felbosszantod magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, s látod-e valójában az értelmét annak, hogy próbáld a magad igazáról meggyőzni őt. Amennyiben úgy találod, hogy nem mérvadó a számodra a véleménye, ne szállj vele vitába, mert nincs értelmes felesleges energiákat fektetni abba, hogy mindenképp rábeszéld valamire. Amennyiben viszont elég fontos a számodra az illető, igyekezz a közös nevezőt megtalálni vele!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan problémával keres meg valaki, amit egyedül nem tud megoldani, és nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen, aki meg tudja oldani a helyzetet. Mivel azonban egy elég bonyolult ügyről van szó, igyekezz minden egyes részletét megismerni, s elemezd a helyzetet, mielőtt részt vállalsz a dologban, mert attól kezdve neked is felelősségteljes szereped lesz. Csak akkor vállalkozz arra, hogy bárkinek a segítségére sietsz, ha tényleg biztos vagy abban, hogy valóban te vagy az egyetlen, aki ebben az esetben átvághatja a gordiuszi csomót. Ellenkező esetben ne kelts az illetőben hamis illúziókat, mert akkor az idejét vesztegeted, s nem mellesleg csalódást okozhatsz neki!

IKREK (május 22-június 21)

A hét utolsó munkanapja olyan lehetőséget tartogat a számodra, melyet okosan kihasználva emlékezetes élményre tehetsz szert – és a továbbiakra nézve hatalmas lendületet kaphatsz. Ha valóban ésszel és logikusan gonsolkodva használod ki ezt a helyzetet, emellett jól használod fel azt a lapot, amit a pakliból húztál, csak jól jöhetsz ki a dologból, éppen ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett vagy. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hiszen ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire vagy képes valójában! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémít ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy helyt állj, s végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű feladványokból is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hiszen mindig azokkal a nehézségekkel kell mekküzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért a saját időddel, a saját bőröddel fizeted meg a tanulópénzt. Te is rájöhetsz arra, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, nem kell mindig fejjel nekimenni a falnak! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, különben megnehezíted a saját dolgodat! Miért lennél önmagad ellensége?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mielőbb le szeretnél zárni egy bizonyos ügyet, és emiatt nem is tudsz másra figyelni, kizárólag erre összpontosítasz. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, ami maradandó, valóban pozitív élményt jelenthetne. Általában véve azonban sokkal jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalan, kényelmetlen szituáció végére. De nem árt közben nyitott szemmel járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzetekben. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan vissza nem térő lehetőségeket az élet, amelyet ha nem ragadsz meg azonnal, talán örökké bánni fogod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje dolgozol valamin, ami most végre pozitív irányt vesz, és látod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni oda, ahová régóta szeretnél. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyekkel ha nem törődsz, akár el is úszhat a siker. Mivel most számodra igazán fontos ügyről van szó, igyekezz úgy teljesíteni a táv hátrelevő részét, hogy elmondhasd magadról, mindent megtettél annak érdekében, hogy elérd a hegy csúcsát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl nagy volumenű dologra vállalkoztál, amelyről első pillanatban még nem láttad, hogy mekkora áldozatokkal jár majd, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha úgy döntesz, hogy nem merülsz benne mélyebbre, még nem késő visszafordulni, és akkor rázd le a válladról a súlyt, mielőtt összeroppansz alatta. Ha azonban van benned elég kurázsi és hiszel magadban, ne félj vállalni nagyobb feladatokat is. Az a legfontosabb, hogy te bízz saját magadban annyira, hogy elhidd, meg tudod csinálni, amit evállaltál. Hidd el, menni fog!

NYILAS (november 23-december 21)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, mert megoldottad ugyan az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tovább tart elérned a kitűtött célt, s ez meglehetősen frusztrál téged. Ha azonban kicsit gondolkodsz, a felesleges bosszankodás helyett rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél felmutatni, sokkal jobban jársz, ha most rááldozod minden idődet és energiádat a feladatra, s nem azt várod, hogy minden csak úgy az öledbe hulljon. Ez csak ritkán szokott bejönni!

BAK (december 22-január 20)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért állt meg minden, miközben neked egyetlen vesztegetni való perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék magukat, s végre minden menjen a maga útján a cél felé. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan ügyek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, akármit is teszel, soha nem tudod befolyásolni a folyamatokat. Nem érdemes izgatnod magad emiatt, csak tegyél meg minden tőled telhetőt és várj türelemmel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár megvan a véleményed egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilvánítsd, mit gondolsz erről az ügyről. Igyekezz kordában tartani az érzéseid, mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent kipakolsz, sőt, meg is bánhatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor úgy hallathatod a hangodat, amilyen hangosan csak a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan fordulat ad neked nagy lendületet a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez a bizonyos változás viszont éppen azt mutatja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egyhelyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami a szekeredet kirántja a kátyúból! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!