Napi horoszkóp november 27.: a Bikák kedves gesztusnak örülhetnek, a Mérlegeknek ki kell mondaniuk a végső szót

Napi horoszkóp november 27.: a Bikák kedves gesztusnak örülhetnek, a Mérlegeknek ki kell mondaniuk a végső szót

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER

KOS (március 21-április 20)

Valaki olyasfajta ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókból építettél várat, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe, hisz a megoldás nemhogy nem jön, de teljesen téves útra vitt. Most, hogy rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő és te, magad gondold végig, hogy egyedül merre tudsz menni. Ne szavazz ilyen gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

BIKA (április 21-május 21)

Ma olyasvalakitől kapsz egy kedves gesztust, akitől nem is számítottál rá. Fogadd el és igyekezz viszonozni, hogy ő is érezze, ez a kapcsolat nem egyoldalú, Te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel magad körül hosszú távú kapcsolatokat és talán még az érzelmi szelek is megfújhatnak. Légy nyitott, befogadó és kisugárzásoddal próbáld a világot arról biztosítani, hogy nem vagy gúzsba kötve, hét lakattal lezárva! Végre neked is jár a boldogság!

IKREK (május 22-június 21)

Noha jó néhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent azért, hogy felhívják a figyelmed a rád leselkedő veszélyekre, te mégis ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz, amelyen elindultál. Érdemes megnézned, hogy kik ezek a személyek és pontosan mitől is szeretnének megóvni, hisz ha ennyien mondják a magukét folyamatosan körülötted, talán lehet benne némi logika. Mielőtt teljesen figyelmen kívül hagyod őket, gondold végig, mit is kockáztatsz és csak akkor menj tovább az úton, ha teljesen meggyőződtél arról, hogy nem sérülsz az út során. Ne ragaszkodj a végsőkig olyasmikhez, amelyekért feleslegesen úszod át az óceánt!

RÁK (június 22-július 22)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan ki kell mondanod, hogy fekete vagy fehér. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden mellette és ellene szóló érvet és jól gondold meg, minek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj kimondani a döntésed, merd felvállalni őszintén és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban összedőljön a kártyavárad! Erős vagy és nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, amelyek megszokottá váltak számára. Annak ellenére sem akarsz kilépni egy-egy szituációból, hogy az már láthatóan és érezhetően a saját hátrányodra válik, egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely jobb mederbe tereli a folyó irányát. Ne akarj azonban ennyire görcsösen szorongatni valamit, mert ez hátráltat abban, hogy előrelépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos szituációk, amelyeket jobb mihamarabb lezárni és továbblépni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Még szinte fel sem ocsúdtál a hétvégi buliból, már rögtön a hét elején oyan szituációba keveredsz, ahol mindenki rád hárítja a felelősséget, neked kell kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, erőteljesen csökken majd a népszerűségi indexed, de most nem hagynak hezitálni. Épp ezért töröld ki a fejedben lévő rossz érzéseket, állj két lábbal, erősen a talajon és mindenki érezni fogja rajtad, nincs apelláta. Ha így hozta az élet, ezzel kell megbirkóznod.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és lepedőt húzol a fejedre, hogy ne is vehess tudomást a körülötted lévő problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert úgy közlekedsz, mint egy szellem, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Nyisd ki a szemed, vedd le a lepedőt és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Hisz a nap végén fontos lesz a tudat, hogy legalább megpróbáltad rendezni az ügyeid. Meglátod, sokkal könnyebb lesz a lelked és a közérzeteden is sokat lendít majd.

NYILAS (november 23-december 21)

Valami olyat találtál, akaratodon kívül mondani, ami kissé felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások inkább csendesen bólogatnak, mert félnek, ha a hangjukat hallatják ez ügyben, nem lesznek túl népszerűek a jövőben. Te ne törődj semmivel, nem mondtál semmi polgárpukkasztó dolgot, egyszerűen fel merted vállalni a saját véleményed, ki merted hangosan mondani azt, amit mások csak suttognak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobb felvállalni önmagad, mintsem egynek lenni a százból, aki észrevétlenül közlekedik és ily módon éli az életét.

BAK (december 22-január 20)

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy melyik lépés mit hoz magával. Ezúttal azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Nem érdemes azonban mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a helyzetet, amikor nincs végre felelősség rajtad, egyszerűen csak átadhatod magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Légy bátor és ne görcsölj feleslegesen olyan dolgokon, amelyekre úgysincs ráhatásod!


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára azonban, mindenféle presszió nélkül elértél egy olyan szintre, ami megoldást hozhat arra, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd azt, ami zavar és kinyiss egy olyan ajtót, amely a boldogság és az elégedettség felé vezet. Jó úton jársz, ne fordulj vissza, mert akkor visszasüppedsz abba a mélységbe, ahonnan kín-keservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hisz Te is megérdemled, hogy végre kiteljesedhess és olyan szintre emelhesd az életszínvonalad, amelyet nem csak a boldogság, de a siker és a jólét tesz teljessé!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, megoldhatatlan feladattal szembesülsz, és fogalmad sincs, hogy ebben a helyzetben mit kellene tenned. Emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted, hiszen egyhelyben toporogsz. Be kellene látnod végre, hogy így semmiképpen nem fogsz előbbre jutni. Szedd össze magad, s készíts gyorsan egy használható tervet. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat! Ha nem így cselekszel, nagyon csalódott leszel magadban!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!