Napi horoszkóp november 26.: a Rákok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel, a Nyilasok kiállhatnak magukért

Napi horoszkóp november 26.: a Rákok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel, a Nyilasok kiállhatnak magukért

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét első napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, de egészen eddig nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen a lépésen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, hogy semmilyen porszem ne kerülhessen a gépezetbe. Legyél azonban felkészülve a váratlan helyzetekre is, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan tudj cselekedni. Profi vagy, most sem lehet semmi gond!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű dologgal ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket megfogalmazva benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel egészen azóta nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre választ találni, mert egészen addig úgy sem tudod majd kiverni a fejedből őket! Jó eséllyel fog sok mindenre fény derülni, de fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogy is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

IKREK (május 22-június 21)

Elég szép eredménnyel zártál egy feladatot, amelynek következtében egyre-másra jönnek az elismerő és dicsérő gratulációk. Te azonban szerényen mosolyogsz, nem mered elhinni, hogy ez mind neked szól és a világért sem szeretnél nagyképűnek tűnni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy ez bizony neked szól, hogy egymagad érted el ezeket az eredményeket és szerénytelenség nélkül bátra dülleszd ki a mellkasod, hogy ez mind-mind a Te érdemed. Majd holnap ráérsz ismét alázatot gyakorolni, most azonban élvezd ki minden percét! Lazíts, bonts ki egy üveg pezsgőt és koccints a barátaiddal, hisz mégis a te sikeredet ünneplitek!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatod, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri, legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amin teljes mellbedobással dolgozol, nagyobb áldozatokkal jár, mint amire számítottál, és ez az első pillanatban eléggé kétségbe ejt. Azt gondolod ugyanis, ha mindent egy lapra teszel fel, benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, hogy időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hiszen nem játszhatsz folyamatosan biztonsági játékot. Néha a tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy fejjel rohansz a falnak és minden rögtön odavész. Légy optimista és higgy abban, hogy a sok küzdelem után te is megkóstolhatod végre a siker ízét!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve. Nem kell azonban igent mondanod mindenre, csakis olyasmibe engedd magad belerángatni, ami még a számodra is a teljesíthető küldetések közé tartozik. Ellenkező esetben nem fogsz sikerélményekhez jutni, s a környezetednek is nagy csalódásokat okozhatsz. Éppen ezért határozottan mondj nemet annak, aki a lehetetlent kéri, mert miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a személyiség vagy, aki mindig a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, amelyekre nem is igazán tudsz megfelelően reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tanulni mindenből, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagyni a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl sok mindent próbálsz egyszerre megoldani, s úgy gondolod, ez nem is igazán bonyolult feladat. De ebben nagyot tévedsz, mert minél inkább hajtod a lovat, annál nagyobb az esély arra, hogy a szerencsétlen állat megbotlik. Inkább rendszerezd a tennivalóidat, állíts fel egy prioritási sorrendet, és annak megfelelően vedd sorra a megoldandó feladatokat, hogy melyik most a legfontosabb, s mi várhat még. Hidd el, nagyon nehéz egyszerre több fronton száz százalékos teljesítményt nyújtani. Ne feledd, a hétpróbázók sem egyszerre szerepelnek mind a hét számban!

NYILAS (november 23-december 21)

Most, vagy soha! Itt a megfelelő alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni! Eddig Te voltál az, akire mindenki minden terhét rápakolhatta, most azonban, mikor már összeroskadni látszol alattuk, ki kell törnöd és meg kell mondanod mindenkinek, hogy nem magashegyi sherpának születtél, aki a hegymászók tonnás csomagját cipeli, hogy azok zavartalanul érhessenek a hegycsúcsra! Te is hegyet akarnál mászni és neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki az összes zavaró, nyomasztó problémát tartja helyetted, ehelyett azonban megküzdesz egymagad velük, mert tudod, hogy nem lehetsz ennyire önző másokkal szemben. Hozd tehát a tudomásukra, hogy nekik sincs joguk a saját problémáikkal elnyomni téged!

BAK (december 22-január 20)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket, aminek nincs különösebben nagy jelentősége, számodra az valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Ha azonban visszafogod magad és megpróbálod racionálisan értékelni az ügyet, rájöhetsz, hogy nem olyan nagy a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani. Minden attól függ, hogyan tekintesz az ügyre. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Eléggé rosszul érzed érzed magad a jelenlegi helyzetedben, ezért könnyen elbizonytalanodhatsz. Rendkívül frusztrál, hogy nem tudod, mi fog történni, s úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, hiszen rajtad is múlik, miként tudod alakítani a szituációt. Éppen ezért igyekezz mindent kihozni ebből az egyelőre vesztesnek tűnő helyzetből, és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy az számondra kedvező legyen! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen a megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis próbálsz csinálni valamit, s mihamarabb letudod a dolgot. Ha a végtelenségig húzod az időt, annál később szabadulsz, miközben folyamatosan ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy van egy adósságod. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha lezárhatod az ügyet, ami igencsak frusztrál a dolog, aminek semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!