Napi horoszkóp november 19.: a Kosok nagyvonalúságukat bizonyíthatják, a Bikák régi álmukat valósíthatják meg

Napi horoszkóp november 19.: a Kosok nagyvonalúságukat bizonyíthatják, a Bikák régi álmukat valósíthatják meg

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, akivel hosszú ideje állóháborút folytatsz egy bizonyos ügy kapcsán, most egy más dolog miatt szorult helyzetbe kerül, ami kiváló alkalmat adhat neked arra, hogy győztesen kerülhess ki a játszmátokból. Mivel azonban te nem vagy az az ember, aki mások bajából akarna hasznot húzni, ezúttal félreteszed minden sérelmedet és inkább segítő jobbot nyújtasz az illetőnek, aki nagyon hálás szívvel fogadja ezt. Nemes jellemre vall, amit teszel és ez talán megoldást nyújthat a kettőtök közötti konfliktus feloldásához is. Büszke lehetsz magadra, hiszen a döntő mérkőzés közepén segíted fel az ellenfeledet a padlóról!

BIKA (április 21-május 21)

Végre sikerült megvalósítani, amiért olyan régóta dolgozol már éjt nappallá téve. Igazi kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!

IKREK (május 22-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki annyira féltékeny a sikereidre és az ebből adódó népszerűségedre, hogy folyton igyekszik keresztbe tenni neked. Mivel azonban ezt gyorsan észreveszed, igyekezz mielőbb leállítani és elmagyarázni neki, hogy mindaz, amit elértél, nem magától pottyant az öledbe, nem álltál széttárt karokkal a szerencsére várva, hanem bizony nagyon keményen küzdöttél, nem kis áldozatokat hozva annak érdekében, hogy most ott tarthass, ahol vagy. Ha próbálsz kellő türelemmel közeledni az illetőhöz, s világossá teszed neki, hogyan juthat előre ő is a pályáján, talán még hálás is lesz érte. Rajtad ne múljon!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan hiba csúszik a számításodba, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy, elsősorban magadra. Ha sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, letisztáztad magadban, hol lehetett csúszós a talaj, próbáld meg lezárni és elengedni, hisz ha benne ragadsz, képtelen leszel tovább lépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, amely majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amin régóta dolgoztál, nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, és ez az első pillanatban eléggé elkeserít. Ha azonban jobban belegondolsz, semmi nem történik véletlenül, mindig lehet okulni a hibáinkból, s ha a megfelelő konzekvenciát levonjuk, tovább lehet lépni, legközelebb pedig hasonló szituációban nem fogunk hibázni. Ne keseredj el, nem vagy egy örök vesztes, s nem arra születtél, hogy harc nélkül add fel a küzdelmet. Most nem úgy sikerült, ahogyan elképzelted, de legalább ma is tanultál valamit. Holnap meg jön egy új nap – új lehetőségekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor meg kell húznod egy bizonyos határvonalat ahhoz, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás, a bizonytalanság érzése frusztrál, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ha soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni! Az lebegjen a szemed előtt, hogy minden régi ajtó bezárásával olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amelyekről azelőtt álmodozni sem mertél volna! Ne félj az újtól, a változásoktól, időnként muszáj ilyesmiket eszközölnöd ahhoz, hogy végül tényleg boldog lehess!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogyan az elején eltervezted őket, most mégis az a helyzet, hogy egy bizonyos ügyben nem tudsz már a végeredményen javítani, bár még lenne mit csinálni. Emiatt kissé bosszús vagy, hiszen egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, s ebbe kénytelen vagy beletörődni. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod, hogy te is hibázhatsz, de ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, mert el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, mert ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandó azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe ügybe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életedet?!

NYILAS (november 23-december 21)

Időben sikerül elvégezned a mára ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy minden más, eddig háttérbe szorult ügyet el tudj intézni. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod.

BAK (december 22-január 20)

Ma olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, hogy a kisujjból kirázod majd a megoldást, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb figyelmet igényel a dolog, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy, hogy mire jutsz, s jó eredményt szeretnél produkálni, ezért most áll meg, mérd fel a lehetőségeidet, rakj össze magadban egy tervet, és fuss neki újra. De az is fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned, hogy a végén célba juss! Hajrá, tedd oda magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki éles kritikát fogalmaz meg veled szemben, emiatt nagyon felbosszantod magad és rendkívüli arroganciával utasítod vissza azt, amit a szemedre olvastak. Amennyiben azonban magadra maradsz és őszintén a tükörbe nézel, rá kell jönnöd, hogy pontosan azért húztad fel magad ennyire, mert olyasmit vágtak az arcodba, aminek bizony van némi alapja és téged az igazság kendőzetlen kimondása az, ami annyira szíven ütött. Bosszankodás helyett azonban igyekezz a megfogalmazott bírálatot építő kritikaként felfogni és a jövőben azon dolgozni, hogy ne érhessen ilyesfajta, éles kritika. Ne akarj azonban többet kihozni magadból annál, mint amire képes vagy, fogadd el, hogy halandó ember lévén Te sem vagy hibátlan!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz csak azért, mert ellentétes álláspontot képviseltek, ám sem te, sem ő nem hajlandó engedni. Emiatt azonban egyre távolabb kerültök egymástól, ami oda vezethet, hogy akarva-akaratlanul ellenérzés alakul ki bennetek a másik iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, viszonylag kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, ha valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálni kompromisszumot kötni, de ha semmiképp nem megy, akkor pedig lépjetek túl a dolgon és borítsatok fátylat a múltra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadtok, az semmi jót nem tartogat a jövőre nézve!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.