Nagy Ervin és Borbély Alexandra: „Ránk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást”

Nagy Ervin és Borbély Alexandra: „Ránk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást”
Forrás: Ajkai Dávid

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Exkluzív páros interjúra fogadta otthonában Borbély Alexandra és Nagy Ervin az ÉVA Magazint röviddel ikreik születése előtt. A címlapinterjúban őszintén beszéltek személyiségbeli hasonlóságaikról, ugyanakkor temperamentumos párkapcsolatukról is. Házastársakként sokat fejlődtek mindig próbálnak tanulni korábbi hibáikból.

„Autoriter személyiségekként, nagy kilengésekkel dolgozunk. Nálunk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ugyanolyanok vagyunk: sértődékenyek” - mondta el Nagy Ervin.

„Időnként kutya-macska módon viszonyulunk egymáshoz. Egyikünk sem akar engedni. Az a legnehezebb, amikor kritizáljuk a másikat, vagy azt gondolja egyikünk, hogy a másik őt kritizálja. Ebből sok konfliktusunk fakadt az évek során – megfelelési kényszerünk van egymással szemben.” -tette hozzá Borbély Alexandra.

A színésznő azt is elárulta, hogy temperamentumos a párkapcsolati dinamikájuk.

„Szakítós veszekedéseink voltak, de akkor is tudtuk, hogy nem élhetünk egymás nélkül. Szeretjük, imádjuk egymást, de ugyanolyan fokon tudtunk haragudni is… Ma már sokkal nyugodtabbak vagyunk”

- nyilatkozta Alexandra.

„Megtanultuk a konfliktusokat komfortzónán belül tartani: egyrészt elmegyek teniszezni vagy golfozni, ha gondom van, másrészt nem veszem fel a kesztyűt. Alapesetben amúgy gyakran konfrontálódom, nehezen bírom az igazságtalanságot. De mostanra mindketten sokat fejlődtünk, és az is fontos, hogy mindig próbálunk tanulni a korábbi hibáinkból” - tette hozzá Ervin.

Kép

Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata már csak azért sem hétköznapi, mert időnként nehéz elválasztani a művészt a szerető pártól. A társak olykor nehezen viselik a másik jelenlétét a nézőtéren, hiszen ez kizökkenti őket a szerepükből.

„Amikor színházban játszunk, nem szeretjük tudni, hogy mikor néz minket a másik. Amikor kilép szerepéből a színész, és egy pillanatra kívülről látja, miként játszik aznap este, onnan már nehéz visszarángatnia magát.

Ha ott van Ervin, amikor színpadon vagyok, és elképzelem, hogy így vagy úgy néz engem, onnantól bukta, már nem vagyok benne a szerepben”

- mesélte az Európai Filmdíjjal jutalmazott színésznő.

A házaspár hozzátette, olykor „kukkolva”, titokban nézik meg a másik darabját, hogy ezzel támogassák egymást.

Az interjú röviddel az ikrek születése előtt készült, Alexandra egyelőre nem határozott a visszatérés menetrendjéről. „Nem tervezek. De már fölhívtak a Mellékhatás című sorozat készítői, amiben játszom, hogy a harmadik évadot forgatják jövő nyáron, kérdezték, jönnék-e. Mondtam, persze, alig várom. Ervin szerint nem vagyok normális, mert fogalmam sincs, mi vár rám” - mondta el az ÉVA Magazinnak a színésznő.

A teljes interjú és az exkluzív fotósorozat a párról az ÉVA Magazin téli lapszámában látható, olvasható.

Éva magazin 2022/04. (digitális verzió)

Éva magazin 2022/04. (digitális verzió)

Aktuális sztárinterjúnk a színészpáros Borbély Alexandrával és nagy Ervinnel készült: „Ránk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást”. A lapban a szerelem, párkapcsolatok témája mellett, olvashatsz a női karrierváltás lehetőségeiről ötven felett, a fenntartható bőrápolásról és a pszichodermatológiáról is. Szuper karácsonyi beauty- és divatbazár is helyet kapott a lapban, a bekuckózós téli estékre pedig könnyen elkészíthető, szívet és testet melengető egytálételeket és remek novellákat ajánlunk Karafiáth Orsolya, Puskás Panni és Nyáry Krisztián tollából.

1095 Ft 895 Ft

Megnézem

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!