8 mozifilm, ami miatt máris számoljuk vissza a napokat

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
Forrás: Paramount

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Tudtad, hogy a moziba járás azon kevés szórakozási formák egyike, ami felér egy mindfulness-gyakorlattal? A telefonod lenémítva, reklámszünet nincs, a beszélgetés pedig udvariatlanság ilyenkor, úgyhogy a figyelmed néhány órára kizárólag egy dologra irányulhat: a filmre és ezáltal a most pillanatára. Sőt, a szélesvásznú kikapcsolódás tényleg minden érzékszervedet megmozgatja, hála a popcorn hamisítatlan illatának és ízének…

A pandémia miatti leállások és elhalasztott premierek kora ezennel hivatalosan is véget ért, hiszen újra özönlenek az izgalmasabbnál izgalmasabb bemutatók a mozikba – a filmrajongók legnagyobb örömére. Az idei év elképesztően erősen indított: olyan várva várt alkotásokat nézhettünk már meg széles vásznon, mint a kritikusokat lenyűgöző A sziget szellemei és A bálna, a maximális kikapcsolódásra vágyóknak pedig befutott a Magic Mike utolsó tánca és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia.

És a jó hír az, hogy a lista ezzel korántsem ért véget, sőt, még mindig megszámlálhatatlanul sok okunk maradt arra, hogy a streamingszolgáltatóinkat egy időre a mozira cseréljük: már mutatjuk is, mik azok a filmek, amelyekért érdemes (egy kicsit) lemondanod az otthoni bekuckózásról. Azt máris garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni, mert az akciótól kezdve a romantikáig minden szerepel a 2023-as kínálatban.

Nyisd meg a naptáradat a mobilodon, mert jó pár dátumot fel kell jegyezned most!

Galéria / 8 kép

8 mozifilm, ami miatt máris számoljuk vissza a napokat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.