A párizsi divathéten bármi megtörténhet! Grace Kelly unokája lóháton nyitotta meg a Chanel bemutatóját

A párizsi divathéten bármi megtörténhet! Grace Kelly unokája lóháton nyitotta meg a Chanel bemutatóját
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ismét dübörög a divathét, és egy ideje jól tudjuk, hogy van még hova fokozni a dolgokat ötletekben és látványban egyaránt.

A divatheteknél szinte már bevált szokás, hogy a tervezők egymást túllicitálva próbálnak meg egy olyan emlékezetes díszletet, vagy műsort varázsolni új kollekcióik köré, aminek hatására a ruhadarabok néhol kicsit kreatívabb szabásvonalai is értelmet nyernek és melyek láttán szinte nem is kérdés, hogy hangos sajtóvisszhanggal söpörnek majd végig minden oldalon.

Ezeken túl pedig egyre több figyelmet fordítanak az ismert modellekre is. A Chanel például 2020-ban Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit választotta meg a márka nagykövetének, aki a kampányok után most a párizsi divathét kifutóján is debütált.

A 35 éves monacói és hannoveri hercegnő talán maga sem gondolta volna, hogy a munkáját és a szenvedélyét ilyen módon kombinálhatja majd. Hétfőn ugyanis a Grand Palaisban ő nyitotta meg a Chanel 2022-es tavaszi/nyári haute couture bemutatóját, ráadásul nem is akárhogy, lóháton ülve. A csillogó fekete tweed kabát és a hozzá tartozó nadrág és lovaglócsizma, pedig tökéletes mutatott ebben a sportos körítésben is...

Kép
forrás: Getty Images

A francia divatház egyébként a 2021-es couture bemutatóját is egy lóval zárta, így meglehet, hogy a jövőben is tudnak majd még újat mutatni a témában. A bemutatón azért megcsodálhattuk Charlotte Casiraghit teljes valójában is, amikor Virginie Viard és Xavier Veilhan társaságában zárta a showt!

Kép
forrás: GettyImages

Casiraghi kapcsolata a márkával egyébként évtizedekre nyúlik vissza. Édesanyja, Karolina monacói hercegnő ugyanis közeli barátja volt Karl Lagerfeldnek, így talán nem meglepő az sem, hogy a számos monacói rózsabál után Charlotte 2019-ben az esküvőjén is egy Chanel kreációban mondta ki a boldogító igent Dimitri Rassam filmproducernek.

A bemutatóról készült teljes videóval búcsúznánk...


És ha már kifutók és divathét, ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Szupersztár modellek legelső kifutós fotói

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!