Mit árul el rólad a kiegészítőd?

Mit árul el rólad a kiegészítőd?
Forrás: Kazar 2019 tavasz-nyár

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Színek, formák, anyagok, kombinációk. Mind-mind jelentéssel bírnak.

A cikk támogatója a Kazar

Biztos veled is volt már olyan, hogy úgy érezted sikerült egy elég jó szettet összeállítanod, mégis valami apróság még hiányzott a tökéleteshez. Ilyenkor lehet elkezdeni játszani a megfelelő kiegészítő kiválasztásával, hogy valóban felkerüljön az i-re a pont. Nem mindig tudod elsőre, hogy épp egy klassz fülbevaló, még egy karkötő, vagy egy kicsit ütősebb cipő hiányzik a képből, de azt érzed, hogy milyen irányba szeretnéd eltolni az összképet.

Merthogy a kiegészítők üzenetet közvetítenek a világnak!

Karóra

Már önmagában az árulkodó, hogy viselsz-e egyáltalán, hiszen az eredeti, időmérő funkcióját ma már sok egyéb eszközzel helyettesítheted. Ha mégis az órára szavazol az azt jelenti, hogy fontos számodra a pontosság és szeretnél komolyságot sugározni. A design további jeleket ad: egy alaposan kimunkált, részletgazdag darab azt közvetíti, hogy tudsz vigyázni a dolgaidra, fontosak számodra az értékek. Ha pedig okosórát választasz, valószínű, hogy tartod a lépést a technikai újdonságokkal.

Kazar 2019 tavasz-nyár
Kazar 2019 tavasz-nyár

Táska

A választott méretből könnyen meg lehet állapítani, hogy a divat vagy a praktikum a hangsúlyos tényező. A kisebb táskák általában lemondással járnak, hiszen valami biztosan nem fog beleférni. A nagyobbak ezzel ellenben arról árulkodnak, hogy szeretnéd biztonságban érezni magad és felkészülni a legtöbb heyzetre. A szín, anyaghasználat és a fazon a következő állomás. Egy letisztult vonalvezetésű fekete bőrtáska visszafogottabb, komoly személyiséghez passzol, míg a látványosabb darabok az extrovertáltabb viselőkre jellemzők.

Ékszerek

Itt aztán tényleg a csillagos ég jelenti a határt! Hogy csak a legalapabb dolgokat említsük, gondolkozhatsz fülbevalóban, nyakláncban, karkötőben vagy gyűrűben, de ha extrémebb irányba mennél, szóba jöhetnek még a piercingek, fogékszer és egyebek is. Ha több darabot is viselsz egyszerre, mindenképp szetteket választasz? Ez arról árulkodik, hogy szereted az egységes, letisztult dolgokat. Ha inkább magad válogatod össze az egyes részeket, az kalandvágyról, magabiztos személyiségről mesél.

Kazar 2019 tavasz-nyár
Kazar 2019 tavasz-nyár

Cipők

Talán ez az a része az öltözéknek, ami a legtöbbet elárulja rólad. Lapos talpú vagy magassarkú? Fontos számodra a kényelem, esetleg olyan pörgős a napod, hogy megköveteli a komfortos lábbelit? Szupernőies stílusod miatt semmiért sem mondanál le a tűsarokról? Az a prioritás, hogy egy szezont kibírjon, vagy inkább költesz kicsit többet, de valódi bőrből készüljön és legyen időtálló? Az egyszínűre esküszöl, ami a minden szetthez passzol, vagy jöhetnek a vad minták, hiszen nem zavar, ha utánad néznek az utcán?

A Kazar új, tavaszi-nyári kollekciójával a BE PROUD! BE YOURSELF! szlogen szerint segít olyan kiegészítőket találni, amikkel igazán kifejezheted az egyéniségedet. Színek gazdag palettájával és minőséget sugárzó vonalvezetésével megtalálhatod a számodra tökéleteset.

A Kazar kiegészítőid megtalálod az alábbi üzletekben: Allee, Arena Plaza, Váci u. 28., WestEnd. www.kazar.com

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!