Mintha ikrek lennének! Mariah Carey 11 éves lánya nagyon hasonlít világhírű anyukájára

Mintha ikrek lennének! Mariah Carey 11 éves lánya nagyon hasonlít világhírű anyukájára
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Könnyen lehet, hogy Mariah Carey lánya egy napon édesanyja nyomdokaiba lép majd.

Mariah Carey ha úgy hozza az alkalom, örömmel posztol a közösségi oldalain egy-két olyan különleges családi pillanatról, amit imádott gyerekeivel oszthat meg.

Az 52 éves énekesnő a szombat estét 11 éves lányával, Monroe-val töltötte, a közös programról pedig pár képes bejegyzés is készült. A rajongók természetesen imádták a fotókat, és szinte rögtön szemet szúrt nekik az, hogy a sztárcsemete vonásaiban és stílusában is a világhírű édesanyja kiköpött mása. Mariah Carey és Monroe ugyanis nemcsak egyforma fonatokban értettek egyet, hanem mondhatni a ruhaválasztásban is.

Mariah Carey egyébként 2008-ban a Bye Bye című dalához készülő klip forgatásakor, a Bahamákon ismerte meg Nick Cannon komikust. A találkozásból gyorsan szerelem, majd 2 hónap múlva házasság lett. Gyermekeik, Moroccan és Monroe 2011. április 30-án születtek, és bár a sztárpár 2014-ben szakított egymással, azóta is a legnagyobb szeretetben és egyetértésben nevelik az ikreket. Bár Nick mostanság leginkább azzal került be a hírekbe, hogy nemsokára kilencedik alkalommal is apai örömök elé néz, egy bennfentes szerint énekesnőt nem nagyon izgatja a dolog és egykori férje magánélete, amíg az jelen van az életükben és gondoskodik közös csemetéikről.

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

15 híres anya-lánya páros, akik nagyon hasonlítanak egymásra

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.