10 bátor nő, aki bebizonyította, hogy minden test bikinitest

10 bátor nő, aki bebizonyította, hogy minden test bikinitest
Forrás: Instagram: @danaemercer
Facebook
Twitter
Pinterest

Ne hagyd, hogy bárki megszégyenítsen azért, mert fürdőruhát viselsz!

Egyre melegebb az idő, és hivatalosan is itt a nyár, ami egyet jelent azzal, hogy beindult a bikiniszezon! Akár egy strandot, akár egy tavat, akár egy kerti medencét részesítesz előnyben, a fürdőzéshez bizony elengedhetetlen ez a falatnyi, sokat mutató ruhadarab, és bár nem gyakran beszélünk róla, a fürdőruha viselése sokak életében kényes téma. Különösen akkor, ha valaki úgy érzi, nem passzol bele a társadalom szűk látókörű szépségideáljába. Hiába tudjuk, hogy a szépség belülről fakad, ez nem mindig teszi könnyebbé, hogy önfeledten érezzük magunkat fürdőruhában és emelt fővel lépjünk ki benne a nyilvánosság elé. De tudod mit? Ha bizonytalannak érzed magad bikiniben, bizony az érzéssel egyáltalán nem vagy egyedül!

Ma már szép számmal vannak olyan Instagrammerek, akik átérzik ezt a küzdelmet, épp ezért szembenéznek a félelmükkel, és olyan fotókat posztolnak, amelyeken hibáikat is bemutatva pózolnak bikiniben, és mindezért nem kérnek senkitől sem bocsánatot. Sőt, inspirálnak másokat! Kattints galériánkra, mert most mutatunk 10 bátor nőt, aki bebizonyítja, hogy igenis lehetsz magabiztos fürdőruhában, és nem szabad engedni, hogy bármi vagy bárki megakadályozzon a szórakozásban ezen a nyáron! Hiszen minden test bikinitest!

Galéria / 10 kép

10 nő, aki bebizonyította, hogy minden test bikinitest

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.