Milyen eljegyzési gyűrűk közül válogathatunk?

Milyen eljegyzési gyűrűk közül válogathatunk?
Forrás: Photo by Esther Tuttle on Unsplash

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Próbáltál már eljegyzési gyűrűt választani? Te is azt tapasztaltad, hogy az óriási kínálat miatt meglehetősen nehéz dolgod volt? Hogy elkerüljük a hasonló, túlságosan nagy kísértést jelentő, drágább lehetőségeket, mindenképp érdemes már előre tudni, hogy milyen gyűrűt is keresünk.

A legnépszerűbb gyűrű típusok

A hagyományos gyűrű általában aranyból készül és egy nagyobb kő díszíti, amit körülvesz több kisebb. Ennek persze ezerféle variációja van, sőt, a vagányabb hölgyeknek akár színes kővel is készült darabok is léteznek.

A legnépszerűbb kő a gyémánt, aminek a törhetetlensége és csillogása a szerelem örök voltát hivatott szimbolizálni. Persze aki nem rajong az arany ékszerekért, kérheti ezüstből vagy gyémánt helyett cirkóniával.

Az egyedi nem jön szembe az utcán

Ha valaki egyedi eljegyzési gyűrűt szeretne, akkor a legjobb, ha ékszerésszel készítteti el azt, amit elképzelt a kedvesének. A gyűrű színével és a kövek méretével és árnyalatával rengeteget lehet játszani, így igazi remekművek születhetnek. Egy nagy kő és sok kis színes vagy pont fordítva? Esetleg valamilyen motívumot jelenítenél meg, ami fontos a számotokra? Semmi akadálya!

Egy köves gyűrű

Ha olyan gyűrűre vágyik a kedves, amiben csak egy kő van, azt is számos kreatív megoldással lehet igazán gyönyörűvé varázsolni. Lehet akár két soros vagy pedig csavart, a lényeg, hogy hangsúlyozza és a középpontba helyezze a követ.

Gravírozás a belsejébe

Egy közös szó vagy éppen dátum rengeteg emléket képes felidézni a szerelmesekben, így ha ilyen kis emlékezetes dolgot szeretnél, akkor gravíroztass a gyűrűbe azt, ami csak jólesik! Ha azt szeretnéd, hogy igazán látványos legyen az eredmény, akkor mindenképp legyen egy kis vastagsága a gyűrűnek, amiben biztosan jól mutat majd a kő.

Nem mindegy, hogy miből van

Attól függően, hogy milyen beállítottságú a reménybeli menyasszony, többféle anyagból lehet kiválasztani az eljegyzési gyűrűt. Nem szereti az aranyat? Nem probléma, nem kell kétségbe esni, mert sokan foglalkoznak különleges gyűrűk készítésével. Egyre elterjedtebb a betonból vagy éppen fából készített eljegyzési és karikagyűrű. Az tuti, hogy nem szokványos, és fel lehet készülni az elhűlt, csodálkozó arcokra, de ha valakinek ez megy az egyéniségéhez, akkor nincs mese.

Allergiások számára az aranyat palládiummal ötvözik, így biztosan nem vált ki semmilyen reakciót. Sőt, az sem ritka, hogy csak palládiumból készül az a bizonyos gyűrű.

A gyűrű kiválasztásakor a legfontosabb szempont a menyasszony egyénisége és stílusa, ami nagyban hozzájárul az eljegyzési gyűrű elkészítéséhez és kinézetéhez. Ma már nem csak sárga aranyból és átlátszó gyémánttal készülhetnek a gyűrűk, hanem bátran használhatunk színeket is.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!