Milyen alkalomból bérelj limuzint?

Milyen alkalomból bérelj limuzint?
Forrás: Photo by Amy Shamblen on Unsplash

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Igazán egyszerű válaszra vágysz? Minden alkalomra ideális választás a limuzinbérlés. Persze ez nem ennyire egyszerű, hiszen számtalan alkalom van, amikor kifejezetten a legjobb, de ettől függetlenül egy átlagos napon is örömmel tölthet el. Hát még, ha valami jeles alkalom kapcsolódik hozzá!

A születésnap az egyik legfontosabb esemény az ember életében. Persze bőven van olyan, aki nem szereti ünnepelni, de ez most nem róluk szól. Bőven van, aki megadja a módját az ünneplésnek, és igazi “ereszd el a hajamat” bulit rendez. Igen ám, de mi lenne, ha már az odaúton elkezdődne a buli és mindez egy limuzinban lenne? Ne tartson vissza semmi attól, hogy belecsempészd a luxust a mindennapokba, és merj élni a lehetőséggel!

Érezd magad különlegesnek!

Mikor érezné magát különlegesnek az ember, ha nem a szülinapján? Hiszen ilyenkor végre te lehetsz a középpontban és mindenki téged ünnepel. Éppen ezért merj nagyot álmodni, és bérelj egy limuzint, amiben te lehetsz az esete sztárja. Mivel a PLS Partylimuzinnál minden bérléshez egy ajándék üveg behűtött pezsgő jár, így a hangulatot meg is alapozhatjátok. Mivel nem csak a hírességek kiváltsága a limuzinos utazás, ezért ne csodálkozz, hogy nem kell a fizetésed felét ott hagynod a bérléskor, hiszen nagyon jó áron juthatsz ezekhez a csodálatos autókhoz.

Ha igazán csillogni szeretnél, akkor a Chrysler 300 C a legjobb neked, mivel csillogó gold glitter színével minden tekintetet magára vonz. Akárcsak te, amikor kiállsz a tetőablakba és integetsz a járókelőknek vagy a szomszéd autósoknak. Hidd el, mindenkinek mosolyt csal az arcára a felhőtlen öröm!

Akármi is a célja az utazásotoknak, azaz várost néznétek vagy éppen egy buliba tartotok, minden esetben érdemes szem előtt tartani, hogy a PLS Partylimuzinnal utazók ingyen mehetnek be a főváros 2 legkedveltebb helyére, a LIGET Clubba és a Morrison’s 2-be. Sőt, nemcsak a belépődet állják, de még egy welcome shot is vár mindenkit a pultnál.

Hétköznap mennétek? Nincs akadály, hiszen akár hétköznap vagy hétvégén, nappal vagy éjszaka bérelnél limuzint, mindenre van lehetőséged. Sőt, hétköznap még akciós árakkal is számolhatsz. Igazi szülinapi ajándék!

Inkább a családdal?

Ha nem a haverokkal, hanem a családdal ünnepelnél, akkor a legjobb, ha nem a fenti autót választod, hanem egy nagyobb, 15 vagy 24 személyes limuzint. Egyrészt sokkal kényelmesebb, másrészt letisztult fehér színével igazán elegáns és különleges darab. Az ajándék ehhez is jár, és már lőhetitek a legjobb képeket, hogy örök emlék legyen mindenkinek a szülinapod. Hidd el, nem fogod megbánni, hiszen szülinap csak egyszer van egy évben!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.