Miley Cyrus drasztikus frizuraváltás mellett döntött - rajongói már most imádják új külsejét!

Miley Cyrus
Forrás: Arturo Holmes/Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Miley Cyrus napjaink egyik legmegosztóbb híressége, aki sosem fél botrányt csinálni, kimondani a véleményét, vagy éppen újítani a külsején.

Most utóbbival hívta fel magára ismét az emberek figyelmét, ugyanis visszatért barna hajszínéhez, ami igencsak drasztikus változás korábbi platina szőke hajához képest. A 30 éves popsztár Shamar Johnson egykori kosárlabdázóval vacsorázott, ahol a szettje is igen nagy feltűnést keltett. A csodás Versace ruhát a 7. Fashion Los Angeles Awards gálájára vette fel, amit az est további részében is magán hagyott.

Miley – aki nemrég köszönetet mondott rajongóinak azért, hogy a Flowers című száma ekkora sikert aratott szerte a világon – a díjátadó után a sztárok felkapott éttermében, a Nobuban kapott be néhány falatot Johnson társaságában, aki korábban a Loyola Marymount Egyetem csapatában kosarazott. Miley jelenlegi barátja, Maxx Morando is velük tartott, aki most is szerelmesen karolta át a zseniális énekesnőt, ezzel is megerősítve, hogy kapcsolatuk stabil lábakon áll.

A híresség a gálán – amelyen a divat és a szórakoztatóipar sztárjait díjazták – Bradley Kennethnek adta át az év zenei stylistja díjat. A fekete mélyen dekoltált corset felső, a bőrszoknya, illetve a hozzáillő fekete kesztyűk csodásan kiemelték Miley alakját és személyiségét.

Kép
forrás: Stefanie Keenan/Getty Images

A nagy feltűnést keltett hajkoronáját pedig a hírességek fodrásza, Bob Recine készítette el, aki most sötét barna csíkokat festett szőke hullámai közé, ezzel is keretet adva Miley arcának. Az extravagáns sztár egy korábbi interjúban árulta el, hogy hosszú idő óta, most a legboldogabb, miután Liam Hemsworth-szel kötött „mérgező házasságából” ki mert lépni.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Virágról virágra: híres nők, akik igazi férfifalónak számítanak Hollywoodban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.