Cindy Crawford lánya testközelből is gyönyörű - Lakatos Márk első sorból csodálta a milánói divathéten

Cindy Crawford lánya testközelből is gyönyörű - Lakatos Márk első sorból csodálta a milánói divathéten

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Lakatos Márk élménybeszámolója az idei milánói divathétről, ahol a Max Mara és a Sportmax divatbemutatóján is részt vett.

A milánói divatbemutatók közül a legnagyobb élményem idén februárban a Max Mara és a Sportmax show-k voltak. Tudtam, hogy nem lesz unalmas egyik sem, és volt is nagy meglepetés: a két show-t egy nap eltéréssel ugyanazon a helyen tartották, hangulatban viszont hatalmas különbség volt a bemutatók között!

Az alaphelyszín egy régi, klasszicista stílusú épület belső udvara volt, amelyben egy átlátszó sátrat húztak fel, ami tökéletes alap volt a drámai váltáshoz. A Max Mara show volt az első, ami egy nagyon világos díszletben pompázott, a természetességgel, napsütéssel a fókuszban, és ez nagyon szépen passzolt is az idei kollekciójukhoz, másnapra viszont, a Sportmax 2020-as őszi-téli bemutatójához egy sokkal sötétebb, mondhatni glam rock-gótikus vonalra váltottak, ami pedig a titokzatos szexisége miatt volt lenyűgöző.

Galéria / 30 kép

Max Mara

Megnézem a galériát

Varázslatos, veszélyes vizeken

Először tavaly ősszel voltam Max Mara bemutatón. Akkor egy csodálatos, pasztellbe borult, fashionista kémnőknek megálmodott kollekciót mutattak be, a nagyon megérdemelten felkapott Phoebe Waller-Bridge Killing Eve című sorozatából inspirálódva. Érdekesség, hogy a tavaszi-nyári darabok közül egyébként több felbukkan az új InStyle címlap sztorijában is, nézzétek majd meg.

Az őszi-téli kollekciójuk viszont érthetően sötétebb, klasszikusan télies színekkel játszik, és a forrás is más volt, bár ha lehet, ugyanolyan misztikus. Ezúttal a tengerek, a hajózás és a halászok világának motívumai bukkantak fel a bemutatón: sok-sok tengerészkék, szürke és fehér, sodrott kötelek és hullámokat imitáló fodrok.

Galéria / 25 kép

Sportmax

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.