Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Cindy Crawford lánya testközelből is gyönyörű - Lakatos Márk első sorból csodálta a milánói divathéten

Cindy Crawford lánya testközelből is gyönyörű - Lakatos Márk első sorból csodálta a milánói divathéten

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Lakatos Márk élménybeszámolója az idei milánói divathétről, ahol a Max Mara és a Sportmax divatbemutatóján is részt vett.

A milánói divatbemutatók közül a legnagyobb élményem idén februárban a Max Mara és a Sportmax show-k voltak. Tudtam, hogy nem lesz unalmas egyik sem, és volt is nagy meglepetés: a két show-t egy nap eltéréssel ugyanazon a helyen tartották, hangulatban viszont hatalmas különbség volt a bemutatók között!

Az alaphelyszín egy régi, klasszicista stílusú épület belső udvara volt, amelyben egy átlátszó sátrat húztak fel, ami tökéletes alap volt a drámai váltáshoz. A Max Mara show volt az első, ami egy nagyon világos díszletben pompázott, a természetességgel, napsütéssel a fókuszban, és ez nagyon szépen passzolt is az idei kollekciójukhoz, másnapra viszont, a Sportmax 2020-as őszi-téli bemutatójához egy sokkal sötétebb, mondhatni glam rock-gótikus vonalra váltottak, ami pedig a titokzatos szexisége miatt volt lenyűgöző.

Galéria / 30 kép

Max Mara

Megnézem a galériát

Varázslatos, veszélyes vizeken

Először tavaly ősszel voltam Max Mara bemutatón. Akkor egy csodálatos, pasztellbe borult, fashionista kémnőknek megálmodott kollekciót mutattak be, a nagyon megérdemelten felkapott Phoebe Waller-Bridge Killing Eve című sorozatából inspirálódva. Érdekesség, hogy a tavaszi-nyári darabok közül egyébként több felbukkan az új InStyle címlap sztorijában is, nézzétek majd meg.

Az őszi-téli kollekciójuk viszont érthetően sötétebb, klasszikusan télies színekkel játszik, és a forrás is más volt, bár ha lehet, ugyanolyan misztikus. Ezúttal a tengerek, a hajózás és a halászok világának motívumai bukkantak fel a bemutatón: sok-sok tengerészkék, szürke és fehér, sodrott kötelek és hullámokat imitáló fodrok.

Galéria / 25 kép

Sportmax

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.