Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

A milánói divathéten bármi megtörténhet! A Szex és New York egykori sztárja felszántotta a Prada kifutóját

A milánói divathéten bármi megtörténhet! A Szex és New York egykori sztárja felszántotta a Prada kifutóját
Forrás: HBO

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A divatipar mindig is örömmel élt a sztárvilág nyújtotta lehetőséggel és szívesen kért fel ismert embereket a különféle kreatívan megálmodott kampányokon túl akár csak egy-egy kifutószerep erejéig arra, hogy tovább öregbítse az amúgy sem könnyen feledhető márka hírnevét.

A Prada így sem panaszkodhat siker fronton, ugyanis a tavalyi múltidézős húzása olyannyira kifizetődőnek bizonyult, hogy az ő lógójukat keresték a legtöbben 2021-ben, ez pedig rögtön a népszerűségi lista első helyére repítette őket. És úgy tűnik, idén is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rájuk fordított figyelem egy pillanatra se csökkenjen.

Pár napja elstartolt a milánói divathét férfi szekciója és megannyi divatház között a Prada is bemutatta azt, hogy miként képzeli el az 2022-es őszi-téli szezont. A Body of Work kollekcióval Miuccia Prada és Raf Simons a munkaruházatot állították reflektorfénybe, férfias sziluettekkel és testreszabott megjelenéssel, kihagyva a mostanság nagyon népszerű, kicsit lezserebb és szabadabb formavezetést. A legújabb gyűjteményt pedig olyan ismert színészek mutatták be, mint A léggyel és a Jurassic Parkkal ismertté vált Jeff Goldblum...

Kép
forrás: Getty Images

Vagy Kyle MacLachlan, akit senkinek se kell bemutatni...

Kép
forrás: Getty Images

Mellettük pedig még jó pár hollywoodi csillag is magára vállalta a modell szerepét egy este erejéig! Hogy kik ők? Galériánkra kattintva megtudhatod!

Galéria / 8 kép

Milánói divathét: A Prada 2022-es őszi-téli férfi kollekciója

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.