Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán - VIDEÓ

Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán - VIDEÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő és férje igazán nemes lépést tett a rászorulók megsegítése érdekében, reméljük, hogy sok ismert ember csatlakozik majd a kezdeményezéshez!

Az elmúlt hetekben bár egy pillanatra sem állt meg a sztárgépezet és a divatheteken túl, megannyi filmpremier és vörös szőnyeges esemény színesíti a hírpalettát, ettől függetlenül lehetetlen lenne szó nélkül elmenni amellett, hogy a szomszédos országban jelenleg háború dúl, melynek hosszútávon komoly hatásai lehetnek nemcsak ránk, hanem az egész világra. Mila Kunis épp ezért gondolta úgy, hogy valamit lépni kell!

Lehet nem tudtad, de Mila Kunis 1983. augusztus 14-én látta meg a napvilágot az egykori Szovjetunióban, az ukrán SZSZK területén található Csernyivciben. Mindössze 7 éves volt, amikor 1991-ben családjával Los Angelesbe emigrált, ettől függetlenül a mai napig büszke ukrán gyökereire. És ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy tegnap egy videó formájában végre megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán.

1983-ban születtem Csernyivciben, Ukrajnában. 1991-ben érkeztem Amerikába. Mindig is amerikainak tartottam magam. Büszke amerikainak. Szeretek mindent, amit ez az ország tett értem és a családomért. De még soha nem voltam büszkébb arra, hogy ukrán vagyok, mint ma

- kezdte a 38 éves színésznő a videóban.

És ezt férje, Ashton Kutcher sem hagyhatta szó nélkül!

És pedig még soha nem voltam büszkébb arra, hogy egy ukránnal házasodtam össze

- tette hozzá a színész.

Mila pedig folytatta...

Az Ukrajnában zajló események pusztító hatásúak. Nincs helye a világon egy ilyen fajta igazságtalan támadásnak az emberiség ellen

- tette hozzá.

És miközben tanúi voltunk azon ország bátorságának, amelyben született, tanúi vagyunk azok szükségleteinek is, akik most menekülni kényszrülnek

- vette át Ashton ismét a szót.

A házaspár 3 millió dollárt adományozott a „Stand With Ukraine” nevű GoFundMe profilnak, amely a flexport.org és az airbnb.org munkáját támogatja. Míg előbbi a segélyszállítmányok szállításáért felel Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, Szlovákiában és Moldovában, addig az utóbbi ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekültek számára.

Kiállni Ukrajna mellett azt jelenti, hogy támogatjuk az ukránokat

- zárták poszjukat.

Ha szeretnél enyhíteni a tehetetlenségérzéseden, íme pár mód, hogyan segíthetsz a humanitárius összefogásban a háború sújtotta ukrán embereken. Kattints tovább!

Tovább olvasok

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!