Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán - VIDEÓ

Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán - VIDEÓ
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő és férje igazán nemes lépést tett a rászorulók megsegítése érdekében, reméljük, hogy sok ismert ember csatlakozik majd a kezdeményezéshez!

Az elmúlt hetekben bár egy pillanatra sem állt meg a sztárgépezet és a divatheteken túl, megannyi filmpremier és vörös szőnyeges esemény színesíti a hírpalettát, ettől függetlenül lehetetlen lenne szó nélkül elmenni amellett, hogy a szomszédos országban jelenleg háború dúl, melynek hosszútávon komoly hatásai lehetnek nemcsak ránk, hanem az egész világra. Mila Kunis épp ezért gondolta úgy, hogy valamit lépni kell!

Lehet nem tudtad, de Mila Kunis 1983. augusztus 14-én látta meg a napvilágot az egykori Szovjetunióban, az ukrán SZSZK területén található Csernyivciben. Mindössze 7 éves volt, amikor 1991-ben családjával Los Angelesbe emigrált, ettől függetlenül a mai napig büszke ukrán gyökereire. És ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy tegnap egy videó formájában végre megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán.

1983-ban születtem Csernyivciben, Ukrajnában. 1991-ben érkeztem Amerikába. Mindig is amerikainak tartottam magam. Büszke amerikainak. Szeretek mindent, amit ez az ország tett értem és a családomért. De még soha nem voltam büszkébb arra, hogy ukrán vagyok, mint ma

- kezdte a 38 éves színésznő a videóban.

És ezt férje, Ashton Kutcher sem hagyhatta szó nélkül!

És pedig még soha nem voltam büszkébb arra, hogy egy ukránnal házasodtam össze

- tette hozzá a színész.

Mila pedig folytatta...

Az Ukrajnában zajló események pusztító hatásúak. Nincs helye a világon egy ilyen fajta igazságtalan támadásnak az emberiség ellen

- tette hozzá.

És miközben tanúi voltunk azon ország bátorságának, amelyben született, tanúi vagyunk azok szükségleteinek is, akik most menekülni kényszrülnek

- vette át Ashton ismét a szót.

A házaspár 3 millió dollárt adományozott a „Stand With Ukraine” nevű GoFundMe profilnak, amely a flexport.org és az airbnb.org munkáját támogatja. Míg előbbi a segélyszállítmányok szállításáért felel Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, Szlovákiában és Moldovában, addig az utóbbi ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekültek számára.

Kiállni Ukrajna mellett azt jelenti, hogy támogatjuk az ukránokat

- zárták poszjukat.

Ha szeretnél enyhíteni a tehetetlenségérzéseden, íme pár mód, hogyan segíthetsz a humanitárius összefogásban a háború sújtotta ukrán embereken. Kattints tovább!

Tovább olvasok

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!