Bomba! Mihalik Enikő másfél évvel kislánya születése után felszántotta a kifutót

Bomba! Mihalik Enikő másfél évvel kislánya születése után felszántotta a kifutót
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Mihalik Enikő csak úgy ragyogott az amerikai divatház bemutatóján!

Mihalik Enikő ismét a kifutón! A magyar modell másfél évvel kislánya születése után sem áll meg, és az idei szezonban ismét a New York-i divathét kifutójára lépett, bizonyította azt, hogy születés után is milyen bomba formában van!

A csodaszép magyar modell ezúttal a Badgley Mischka bemutatóján vonult végig egy flitterekkel és tollakkal ékesített bézs kreációban, az összképet elnézve pedig nem is kérdés, hogy Mihalik Enikő egyszerűen varázslatos volt ebben a darabban!

Kép
forrás: Getty Images

Enikő és diplomata férjének, Korányi Dávid egyébként első közös gyermeke, Eva Rose Koranyi 2021. július 16-án látta meg a napvilágot New Yorkban. A büszke anyuka pár hónappal később már Instagramon számolt be arról, hogy hamarosan visszatér a modellkedéshez, a bejelentés után pedig nem sokkal már a kifutón csodálhattuk őt és azóta is több projekt kapcsán hallhattunk róla. Bár többek szerint egyáltalán nem egészséges az, ha egy anya ennyire korán próbál visszarázódni a babavárás előtti életébe, ám szerintünk nem minden ennyire fekete és a fehér.

A divat világában amúgy is az utóbbi időben sokkal könnyedebben kezelik ezt a témát, elég csak arra gondolni, hogy az elmúlt években egyre több kifutón kap teret az anyaság, és a szülő-gyermek kapcsolat. Elena Velez amerikai divattervező bemutatóján például a modellek mellett egy kisbaba is szerepet kapott...

Kép
forrás: Getty Images

Ahogy a modellvilágban már az sem ritka, hogy a kifutók csillagjainak karrierje a gyermekük születése után sem szűnik meg szárnyalni, sőt! Sokan viszonylag gyorsan ismét munkába is állnak, bizonyítva azt, hogy az anyaként is tökéletesen képesek helytállni a szakmájukban - méghozzá nem is akárhogyan!

Galériánkban mutatunk pár olyan modellt, akik szülés után legalább annyira, ha nem még bombasztikusabban festettek a kifutón!

Galéria / 18 kép

Előtte-utána fotókon modellek, akik gyermekük születése után kirobbanó formában tértek vissza a kifutóra

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.