Emlékszel még ezekre a felvételekre? Így nézett ki Michelle Yeoh, amikor Bond-lány volt Pierce Brosnan oldalán

Emlékszel még ezekre a felvételekre? Így nézett ki Michelle Yeoh, amikor Bond-lány volt Pierce Brosnan oldalán
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Az immár Oscar-díjas Michelle Yeoh 35 évesen lett szupermenő Bond-lány, a rajongók a mai napig emlegetik!

Ha imádod a James Bond-filmeket, tuti nem kerülte el a figyelmed, hogy az utóbbi időben rengeteget láthatod a világsajtóban Michelle Yeoh-t, aki 1997-ben a dögös és szupermenő Wai Lint alakította a Pierce Brosnan által megformált James Bond mellett A holnap markában című részben. Az immár 60 éves színésznőt hosszú időn át mellőzte Hollywood a kora miatt, most azonban, a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben bebizonyította, a filmipar rosszul teszi, ha ideje korán nyugdíjazza a nőket és Oscar-díjra méltó, nagyszerű alakítást nyújtott.

Michelle Yeoh fiatalon, Bond-lányként

Michelle Yeoh Malajziában nőtt fel, és bár kínai származású, anyanyelvét sajnos nem beszéli, helyette az angolt használja. Eredetileg táncosnő szeretett volna lenni, ám ez egy sérülés miatt nem jöhetett össze, így jött a film. Ő volt az első olyan színésznő, aki komoly hírnévre tett szert harcművészeti filmjeivel Hong Kongban, legalább annyira menőnek számított, mint Jacki Chan vagy Jet Li.
A hollywoodi filmipar a kilencvenes évek elején figyelt fel a nemcsak gyönyörű, de fantasztikusan okos, belevaló, tehetséges és vagány színésznőre, így nem csoda, hogy nem sokkal később, 1997-ben, 35 évesen Bond-lány lett belőle. Karaktere, Wai Lin ellentmondásos kapcsolatban állt James Bonddal, miközben nagyon vonzódtak is egymáshoz. Egy biztos, nehéz lenne megmondani, hogy ő vagy Halle Berry volt-e csodásabb Pierce Brosnan filmjeiben.

Ha valakivel össze kell, hogy bilincseljenek, Pierce Brosnan elég jó választás ehhez. (…) Egyébként körülbelül két és fél hónapot töltöttünk a filmben sokszor látható motoron Bangkok háztetőin

- mondta el a film premierje után egy reggeli műsorban Michelle Yeoh.

Amikor megkerestek a film készítői, hogy lenne egy James Bond-film, amiben szerepelhetek, egy darabig azt hittem, én leszek James Bond!

- tette hozzá nevetve.

Galéria / 10 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az egykori Bond-lányok

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.