Fájdalmas történet: ezért nem született soha gyermeke Michelle Yeoh-nak

Fájdalmas történet: ezért nem született soha gyermeke Michelle Yeoh-nak
Forrás: Getty Images

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar-díjas ázsiai világsztár, Michelle Yeoh soha nem tapasztalhatta meg, milyen az anyaság.

Michelle Yeoh nevét már eddig is sokan ismerték, most azonban tényleg mindenki tudja, ki ő - az első ázsiai színésznő, aki elnyerte az Oscar-díjat a legjobb női főszereplő kategóriájában, ráadásul mindezt 60 éves kora után. A gyönyörű sztár korábban több interjúban kifejtette, Hollywood „hajlamos” megfeledkezni a hozzá hasonló, idősebb színésznőkről, miközben a férfiak még ebben az életkorban is számos csúcsszerepet kapnak. Az élet végül kárpótolta rossz tapasztalataiért, Dan Kwan és Daniel Scheinert rendezőpárosa őt kérte fel a Minden, mindenhol, mindenkor című sci-fi főszerepére, amellyel végül elnyerte az aranyszobrocskát, olyan színésznőket utasítva maga mögé, mint Cate Blanchett vagy Ana de Armas.

Michelle Yeoh-nak ezért nem született gyermeke

Michelle Yeoh kínai származású, ám Malajziában nevelkedett, így angolul és malájul jobban beszél, mint kínaiul. Négy éves korában kezdett balettozni, a tánc volt az élete, később Londonban tanult. Fiatalon azonban olyan sérülés érte, amely miatt le kellett mondania táncosnői álmairól, így fordult a filmezés felé. A nyolcvanas években sok kínai gyártású harcművészeti filmben szerepelt, majd Hollywood is felfedezte magának. Olyan produkciókban láthattad, mint A holnap markában, a Tigirs és sárkány, A múmia – A sárkánycsászár sírja. illetve az Egy gésa emlékiratai. Bár a karrierjében hatalmas sikereket ért el, a magánélete nem volt mindig könnyű, már nagyon fiatalon egy olyan nehézséggel szembesült, amely csaknem minden nőt szíven ütött volna:

1988-ban, 26 évesen hozzámentem egy nagy sikerű férfihoz, az üzletember Dickson Poonhoz. Úgy éreztem, talán itt az ideje megállapodni, megházasodni és elkezdeni egy új életet. Ebben mindenképpen szerepe lett volna gyerekeknek. Nagyon felnéztem akkoriban azokra a színésznőkre, akik úgy építgették a karrierjüket, hogy közben anyukák voltak, akik óvodába, iskolába hordák a gyermekeiket. Teljesen eldobtam az agyam tőlük! Úgy éreztem, ha folytatom a színészetet, állandóan távol leszek hazulról. Nem tudtam, hogy lehetne szép karrierem és házasságom egyszerre. Nagyon szerettem volna gyermeket, de valahogy nem jött össze, még a mesterséges megtermékenyítéssel is próbálkoztunk. Kétségbeestem. Imádom a gyerekeket és annyira sok volt akkoriban körülöttem, nagyon fájt

- emlékezett vissza Michelle Yeoh, majd elmondta, végül elhagyta a férjét, hogy legalább neki lehessen saját gyermeke.

Michelle Yeoh 2004 óta egy Jean Todt nevű üzletemberrel él kapcsolatban, otthonukat Svájcban, Genfben rendezték be.

Most pedig nézd meg, hogy festettek a sztárok életük első Oscar-gáláján és tavaly!

Galéria / 14 kép

Sztárok első Oscar-gálájukon és most, 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Sztárok

A sztárok többsége Európába jár nyaralni: ezekre a helyekre még fapados géppel is eljuthatsz!

A hírességek kedvenc üdülőhelyei nyári úti tippként is megállják a helyüket. Van ahova fapados géppel is eljuthatsz! Mutatjuk a 11 nyaralóhely, ahol a sztárok is sűrűn megfordulnak!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.

Kép
Sztárok

Hatalmas veszteség! Így emlékeznek a sztárok Donald Sutherlandre: "A kollégám volt és a barátom lett. Hiányozni fog a jelenléte ebben a világban"

Hatalmas veszteség érte tegnap a világot és filmipart: Donald Sutherland elhunyt. Így tisztelegnek előtte a sztárok és kollégák!

Kép
Életmód

Az asztrológusok azt ígérik, hogy az eperhold hatalmas megváltást hoz a kapcsolatok terén: ekkor következik be a változás!

A júniusi eperhold idejére azt ígérik, hogy sok jóra számíthatunk! Az asztrológusok szerint most ezekre a területekre kell összpontosítanunk!

Kép
Stílus

Unod a sima pólókat? Az aszimmetrikus felsőket a 2024-es nyár kihagyhatatlan alapdarabjaiként emlegetik már most is!

Néha érdemes lecserélni az alap pólódat egy-egy ilyen izgalmas aszimmetrikus felsőre.