Nincs szilikonmelle, de van pocakja és narancsbőre: az önbizalomdús és szexi Michelle Nayla nők millióinak lehet példaképe

Nincs szilikonmelle, de van pocakja és narancsbőre: az önbizalomdús és szexi Michelle Nayla nők millióinak lehet példaképe
Forrás: @michellenayla

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Ennyire magabiztos lányt talán még sosem láttál!

Talán el sem fogod nekünk hinni, de néhány évtizeddel ezelőtt még semmi baja nem volt a nőknek a narancsbőrrel, hiszen egy teljesen természetes jelenségről van szó. Gyakorlatilag egy másodlagos női nemi jelleg, ami a kamaszkoron átesett nők csaknem 90 százalékára jellemző. Valamikor az ’50-es és ’60-as években kreáltak belőle „problémát”, akkor sütötték rá: nem szép. Azóta minden nő küszködik, hogy eltüntesse, ahogy a kerek idomaikkal és a kisebb-nagyobb zsírpárnáikkal sem tudnak kibékülni.
A svájci származású, mindössze 24 éves plus size influenszer, Michelle Nayla azonban szembe megy a mai trendekkel, imádja narancsbőrös fenekét, vaskos combjait, puha hasát és természetes melleit. Ezt megmutatni sem fél, így mostanra már nők millióinak lehet példaképe, aki segít felismerni: a nőies testben nincs semmi szégyellnivaló!

Michelle Nayla, a szuperdögös plus size influenszer

Michelle Nayla igazi Z-generációs szupersztár a közösségi médiában. A Londonban élő influenszer akítv az Instagramon és a TikTok-on, egy időben pedig YouTube-on is sok videót tett közzé. A fiatal nő azt igyekszik bemutatni más nőknek, hogy az életet lehet és kell is élvezni testmérettől, alkattól függetlenül. Vastag combjaira és méretes fenekére gyakran húz feszülős nacikat és miniszoknyát, csöppet sem fél a „haskidobós” crop topoktól, ahogyan a kerek hasát hangsúlyozó ceruzaszoknyáktól sem. Bármikor könnyedén áll modellt a strandon falatnyi bikiniben, kimondottan élvezi, ha megnézik szexis, nőies, puha testét.

Nem csinál titkot abból sem hogyan étkezik, több videóban megmutatta már, hogy szereti a tartalmas és ízekben gazdag villás reggeliket, péksüteményeket, ízletes kávékat, borokat, a pizzát, a tésztát. Ugyanakkor az egészség számára is fontos dolog, így viszonylag gyakran jár edzeni, ám ezt nem fogyási céllal teszi, hanem azért, hogy megőrizze fiatalos lendületét és állóképességét.

A szupermagabiztos Nayla azzal is nagy feltűnést szokott kelteni, amikor párjával együtt mutatkozik, a férje ugyanis majdnem kétméter magas, kopasz és kigyúrt. A pasi látványosan odáig van kerekded és szenvedélyes kedveséért, sokszor ő az, aki fotózza és videózza őt közös utazásaik során.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Maga az önbizalomlöket! Danae Mercer leginspirálóbb posztjai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.