Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Seres Nikolett interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Seres Nikolett interjúja

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának tizennyolcadik része, Seres Nikolettával, aki a Telenor Magyarország Zrt. belső kommunikációs vezetője!

Mit adott neked a Jövő Menedzsere Mentor Program?

A 2020-as évben ez volt az egyik legjobb dolog, ami történt velem. Messze felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak egy tartalmas és igényes mentorfolyamatban vehettem részt - ami már önmagában is elegendő lett volna - hanem egy olyan nagy tudású, széles látókörű és támogató mentort is kaptam, akivel azóta is rendszeres kapcsolatban vagyunk és folyamatosan inspirál engem. A Mentor Program pozitív tapasztalatai után és a Menedzserszövetség bevonó aktivitásait látva hamar eldöntöttem, hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a rendkívüli közösségnek.
A Mentor Program utat nyitott számomra, számtalan lehetőséget adva a kapcsolatépítésre, a tanulásra és a fejlődésre. A Menedzserszövetség különböző programjaiban azóta is folyamatosan lehetőséget kapok arra, hogy kipróbálhassam magam és tapasztalatot szerezzek. A COVID EXTRA és a BUSINESS CAFÉ – What’s next? online interjúsorozatokban is tapasztalt felsővezetők főszereplésével aktuális témákat feldolgozó beszélgetéseket moderáltam Jaksity Katával közösen. Ezek a programok konkrét gyakorlati terepet adnak számomra és jelentősen hozzásegítenek ahhoz, hogy a mentorálási folyamat elején megfogalmazott célkitűzéseimet elérhessem.
A Mentor Program által olyan karriermintákat, példákat, kapcsolatokat és befogadó közösséget kaptam, melyek komoly hatást gyakoroltak arra, hogyan szeretném tovább építeni a karrierem rövid- és középtávon.

Ha ki kellene emelnetek egy pillanatot, ami a legemlékezetesebb volt az együtt töltött alkalmak során, mi lenne az?

Az a pillanat, amikor a mentorom már a folyamat elején azt mondta nekem, hogy meghallgatva azt az élethelyzetet és szakmai szituációt, amin szeretnék dolgozni vele, ahhoz mindenképpen be fog vonni további társmentorokat, hogy a lehető legnagyobb rálátást kaphassak az előttem álló szituáció megoldására. Pontosan tudta, hogy miben tud majd nekem segíteni, és melyek azok a területek, amelyekben elfogja mondani a meglátásait, de a kapcsolatrendszerén keresztül egy-egy meghatározó, hiteles és számomra role model-t jelentő vezetőt is tervez behívni ebbe a folyamatba, hogy a lehető leghatékonyabb támogatást kapjam. A mai napig nagyon hálás vagyok neki ezért, mert ezek a beszélgetések sok korábbi dilemmámat segítették kezelni.
Sokat jelent számomra, ha egy vezető kellő önismerettel rendelkezik, és nem akar minden áron tökéletesnek látszani. Fontos, hogy tisztában legyen az erősségeivel, de vállalja az emberi oldalát, az érzelmeit és a sebezhetőségét is. Az én mentorom, Buday Kollárik Tímea, a Menedzserszövetség ügyvezetője ebben is kiváló példát mutatott számomra. Szerencsésnek érzem magam, mert a folyamat óta is aktív szakmai és baráti kapcsolatban vagyunk.

Mitől lehet inspiráló, motiváló ez a program? Mi az a kulcsüzenet, amit tovább viszel? Kinek ajánlanád a programot és miért?

Mélyen hiszek a tudás-, és tapasztalatátadásban. Mindig is kiemelt figyelemmel követtem az általam nagyra becsült és értéket teremtő vezetőket. Az ő életútjukat megismerve, az ő gondolataikat meghallgatva nagyon sokat tanulhat az ember. A Menedzserszövetség olyan széles skálán mozgó és komoly tapasztalattal rendelkező felsővezetőkkel dolgozik, akiktől rengeteget lehet tanulni, és egy-egy mentorfolyamatban jelentős fejlődést lehet elérni. Mert az az élmény és tudás, amit ezen az alkalmakon kapunk, az hosszútávra szól.
Olyan szakmailag elhivatott és fejlődni vágyó vezetőknek vagy vezetőjelölteknek ajánlom ezt a programot, akik konkrét kérdésekben, céljaik elérésében kérnek támogatást és a mentorok között olyan inspiráló személyeket találnak, akiknek az életútjai, a meglátásai és a tanácsai sokat adhatnak számukra. Csak a mentee-ken múlik, mit visznek el magukkal ebből a folyamatból. A Szövetség számtalan programlehetőséget kínál, és a mentor-mentee folyamaton túl még számtalan kapcsolódási lehetőséget nyújt. Nagyon közvetlen és baráti a közeg, a tagok támogatják és segítik egymást. A kapcsolatrendszerünk építése kiemelt jelentőséggel bír és mind a Szövetség, mind a Mentor Program kiváló lehetőséget teremt erre. A Mentor Program inspirált arra, hogy mentorként is kipróbáljam magam, és legalább olyan lelkiismeretesen segítsem a feltörekvő nemzedéket a céljaik elérésében, mint amihez hasonló támogatást én is kaptam a Jövő Menedzsere Mentor Program során.

Seres Nikolett mentora Buday Kollárik Tímea, a Menedzserszövetség ügyvezetője.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!