Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Tóth Enikő Boglárka interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Tóth Enikő Boglárka interjúja

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának huszonegyedik része, Tóth Enikő Boglárkával, aki Nestlé Hungária Kft. / Nestlé Professional kereskedelmi vezetője!

Mit adott neked a Jövő Menedzsere Mentor Program?

Nagyon örültem a lehetőségnek, egy izgalmas és inspiráló programba csöppentem a Jövő Menedzsere Program keretén belül. Az én mentorom Czakó Borbála volt, az ő csodálatra méltó karrierje, egyéni és szakmai pályafutása, szerénysége, kedvessége, éleslátása biztosíték volt arra, hogy egy nagyon tartalmas időszak áll majd előttem.
Amit a program adott számomra az rengeteg inspiráció, a dolgok, kihívások meglátása egy másik szemszögből, hozzásegített a helyzetek higgadtabb, érettebb kezeléséhez.
Mivel egy kihívásokkal teli időszakban zajlott a program, jó forrás volt arra is, hogyan tudom a csapatot motiváltan tartani a nehézségek ellenére is, illetve ebben az új, megváltozott, bizonytalan élethelyzetben is, hogyan lehet sikereket elérni, vagy éppenséggel fenntartani jól működő üzleti kapcsolatokat, folyamatokat, de megtanított arra is, hogy válsághelyzetben érdemes nehéz döntéseket is meghozni, amelyek bár rövid távon fájdalmasak, de hosszú távon hozzásegítenek az üzlet fenntarthatóságához.

Miért jelentkeztél rá és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Megfelelt a várakozásaidnak?

A Nestlé Hungária Kft-nél dolgozom, lassan már 10 éve. Vállalaton belül számos inspiráló hazai és külföldi vezetővel találkozom és dolgozom egyaránt, de szerettem volna egy olyan hiteles személlyel is kapcsolatba kerülni, akinek sokoldalú vezetői és vállalatirányítási tapasztalata is van. Más folyamatokban, más megoldási módszerekben gondolkodik egy – egy felmerülő helyzet, esetleg kihívás kapcsán, ami számomra is iránymutatás lehet a karrierem során.
Borival szinte az első pillanattól egy nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki közöttünk, ez adott az egész programnak egy nagyon természetes légkört, ahol őszintén tudtunk vezetői és szakmai kérdésekben egyaránt beszélgetni, eszmét cserélni, megvitatni akár aktuális problémákat, de egyúttal segített abban is, hogyan kezeljem a csapaton belüli erőviszonyokat, hogyan építsem a saját imázsomat a Nestlé magyarországi igazgatótanácsában, illetve a nemzetközi, régiós, zónás csapatokban való együttműködés során is sok hasznos tanácsot kaphattam, személyes élettapasztalatának megosztása révén.
A programmal kapcsolatban nagyon elégedett vagyok. Mivel a program a Covid időszak kellős közepén zajlott, ahogy a munkában is, így a program során is át kellett állnunk egy digitális kapcsolattartásra és alkalmazkodtunk a megváltozott életkörülményekhez. Amint azonban lehetőségünk volt, úgy személyesen is találkoztunk. Hónapokig egyeztettünk és jó néhány nehéz témát átbeszéltünk, megvitattunk digitálisan, így a program végén, nagyon kellemes élmény volt és nagyon vártuk, hogy végre „élőben” is láthassuk egymást.
A program és a Borival való együttműködés érdekes és izgalmas tapasztalás volt, amelyre mindig szívesen fogok emlékezni, a programban elsajátított ismereteket pedig igyekszem beépíteni mind a vezetői, mind a szakmai és magánéletembe egyaránt.

Szakmailag, vezetőként vagy emberileg érezted a leginkább hatékonynak a programot és miért?

Büszkén mondhatom, hogy mindhárom területen sokat tanulhattam Boritól, amiért nagyon hálás vagyok neki. A három terület közül mégis legfontosabbnak az emberi értékeket tartom, megtisztelő volt számomra az az őszinteség és nyitottság, amellyel hozzám állt a program első pillanatától, a maga természetességével osztotta meg tapasztalásait és helytállását a nehéz élethelyzetekben. Hogyan működött egyszerre nőként, anyaként, vezetőként, hogyan építette fel nemzetközi karrierjét, hogyan lett sikeres és mit csinálna másképp, mire érdemes odafigyelni nekem is, hogy az egyensúly minél jobban fenntartható legyen.

Tóth Enikő Boglárka mentora Czakó Borbála, a Hungarian Business Leaders Forum tiszteletbeli elnöke volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.