Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Sziget Ágnes interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Sziget Ágnes interjúja

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonhatodik része, Sziget Ágnessel, aki a Magyar Telekomnál az Employee Experience Product Owner pozíciót tölt be!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Megfelelt a várakozásaidnak?

Mikor azt kérdezik tőlem, mit csinálnék másképp, ha visszanézek az eddigi pályámra, általában azt mondom, semmit, mert minden sikeremből és hibámból tanultam. Jobban belegondolva azonban egy dolgon mégis változtatnék, ha visszatekerhetném az idő kerekét: sokkal jobban támaszkodnék azokra a vezetőkre, akik az évek során mellettem voltak. Félretenném a „neki úgysincs ideje arra, hogy velem foglalkozzon”-t vagy a „mit fog gondolni rólam, ha állandóan kérdezek” -et és szívnám magamba a tudást és tapasztalatot,amit karrierjük során megszereztek. Időutazás sajnos nem létezik, mentorálás viszont igen, így lehetőségem van a jelenben pótolni azt, amit a múltban elszalasztottam. Persze erre ma már a munkahelyemen is nagy hangsúlyt fektetek, de hiszek abban, hogy néha kell egy külső szem, mondhatnám úgy is, hogy egy kívülálló, aki úgy tud visszajelzést adni rólam, hogy nem befolyásolja a munkakapcsolatunk, nincs „történelmünk”. Én ezt vártam és kaptam a mentor programtól.

Szakmailag, vezetőként vagy emberileg érezted a leginkább hatékonynak a programot és miért?

Amikor jelentkeztem a programba, nagyon nehéz volt a mentorok közül választani, de én azt fogalmaztam meg magamnak, hogy olyasvalakit szeretnék, aki teljesen más iparágban és más területen dolgozik. Ebből következik, hogy nem elsősorban a szakmai képességeimről, sokkal inkább a vezetői működésemről, a gondolkodásmódomról szerettem volna visszajelzést kapni, ebben kerestem útmutatást. Pesti Tímea lett a mentorom, akinél már az első találkozás után éreztem, hogy igen, pont erre van szükségem. Egy szakmailag és emberileg is nagyon változó, rengeteg kihívást tartogató életszakaszban volt mellettem és a szakmai útmutatás mellett rengeteg önbizalmat és inspirációt is kaptam tőle, amiért külön hálás vagyok.

Mitől lehet inspiráló, motiváló ez a program? Mi az a kulcsüzenet, amit tovább viszel?Kinek ajánlanád a programot és miért?

Önreflexió nélkül nem lehetünk hosszútávon sikeresek. Ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy nyitottak legyünk mások visszajelzéseire saját magunkkal kapcsolatban, sőt tudatosan keressük ezeket. A mentorprogram erre egy kiváló lehetőség, ezért mindenkinek ajánlom, aki eldöntötte, hogy hajlandó időt és energiát tenni ebbe a nem mindig könnyű, de annál értékesebb önfejlesztési, önismereti munkába.

Sziget Ágnes mentora Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi Vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.