Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Pataki Nagy Éva interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Pataki Nagy Éva interjúja

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának tizenhatodik része, Pataki Nagy Évával, aki a Forbes-nál kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser!

Ha a Jövő Menedzsere Mentor Programból ki kellene emelnetek egy pillanatot, ami a legemlékezetesebb volt az együtt töltött alkalmak során, mi lenne az?

Az egész mentor program alatt igyekeztünk az idő és a hatékonyság faktor figyelembevétele mellett mindig hangsúlyt fektetni az emberi oldalra is. Igazi mentor-mentee barátság alakult ki közöttünk, s a program befejeztével is megmaradt a kapcsolatunk, amiért nagyon hálás vagyok, mert értékes és remek embert ismerhettem meg a mentorom, Buday Kollárik Tímea személyében.

Talán az egyik legmeghittebb pillanat a mentori beszélgetések közül az volt, amikor Timi az otthonában fogadott engem reggelivel, proseccoval, frissen sült péksüteménnyel. Meghatott, hogy roppant sok elfoglaltsága mellett időt szakított arra, hogy előkészítse a közös reggeli alkalmat. Ezzel azt üzente nekem, hogy számára is sokat jelentenek ezek a beszélgetések, amelyekre diákéveim alatt megismert izgalommal és egy kis drukkal készültem. Épp emiatt volt különleges meglepetés a madárcsicsergés, a croissant és a házi lekvár. Ez a találkozó volt a leghangulatosabb és legkedvesebb mind közül.

Miért jelentkeztél rá és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

Korábban több tehetség-, vagy mentorprogramnak voltam már részese. Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés és szükségesnek gondolom, hogy időnként kapjunk visszacsatolást, útbaigazítást vagy éppen inspirációt. Úgy éreztem, nem vagyok a szakterületem kiválósága, hogy több területen fejlődnöm szükséges, illetve prioritás és időmenedzsment területen szükségem volt tapasztalat megosztásra. Számomra az is fontos volt, hogy olyan mentorhoz kerüljek, aki maga is édesanya, így könnyebben tud azonosulni az anyaság-munka-énidő háromszögben felmerülő problémákkal. Mindemellett szerettem volna egy olyan közösség tagja lenni, ahol folyamatos kapcsolatépítési lehetőség mellett építő és izgalmas szakmai programokon tudok részt venni.

Mitől lehet inspiráló, motiváló ez a program? Mi az a kulcsüzenet, amit tovább viszel? Kinek ajánlanád a programot és miért?

Nehéz kiemelni csupán egyetlen egy dolgot, amit tovább viszek magammal. Egy jól működő mentor programnak azt gondolom pont az a lényege, hogy láthatatlanul formál, összességében alakít. Sok mindenben változott a perspektívám és fejlődött a tudásom. A mentorommal folytatott szakmai munkánk szinte az életem minden területére hatással volt. Sokkal céltudatosabb, gyakorlatias, struktúrált és stratégia mentén működő lettem a kapott tudás hatására. Ha csupán egyetlen egy dolgot szeretnék kiemelni, akkor az a munkamenedzsment folyamatok és időhatékonyság alapú működés, amiben nekem a mentorom jelentősen újat és valami olyat tanított, amely tudás és koncepció segítségével könnyebbé és sokkal hatékonyabbá tudtam transzformálni az életemet és ezt implementáltam a mindennapjaimba.

Azt gondolom, nincs még egy olyan mentor program ma Magyarországon, ahol olyan sok területről érkező mentori csapattal lehet együtt dolgozni, mint a Menedzserszövetség Jövő Menedzsere mentor programjában. Unikális az, hogy a mentee maga döntheti el, kihez szeretne jelentkezni, mely terület vagy szakma mentora az, akinek a szaktudásából meríteni, inspirálódni szeretne. Egyedülálló nevek és olyan szaktekintélyek vannak a Menedzserszövetség mentorai között, akik miatt érdemes akár több évfolyamban is szerepelni. Azt gondolom, páratlan, hogy azon magyar vállalatvezetők és ikonok mind szerepelnek a mentor program palettáján, akik ma a magyar gazdasági életet mozgatják. Annak érdemes jelentkeznie a mentor programba, aki tanulni, fejlődni szeretne, akiben van szakmai alázat és proaktivitás a tekintetben, hogy a jóból a majdnem legjobb lehessen. Az jelentkezzen a mentorprogramba, aki szeretne egy támogató, építő szakmai közösséghez tartozni, ahol a remek programokhoz inspiráló beszélgetések is társulnak.

Pataki Nagy Éva mentora Buday Kollárik Tímea, a Menedzserszövetség ügyvezetője volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott a tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!