Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Kedves Krisztina interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Kedves Krisztina interjúja

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának tizenkettedik része, Kedves Krisztinával, aki a DokiApp operatív vezetője!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

Először a közösségi médiában értesültem a mentorprogramról, az akkori cégem nem volt kapcsolatban a Szövetséggel. Ha jól emlékszem, elég későn jutott el hozzám a program lehetősége és talán a legutolsó napon jelentkeztem, élmény volt a mentorokról olvasni és nem volt könnyű azt a néhányat kijelölni, akikkel együtt szerettem volna dolgozni, de tudtam, hogy mindannyiuktól rengeteget tudnék tanulni. Külön örültem, amikor értesítettek, hogy Dr. Békefi Veronika lesz a mentorom, mindenképpen egy női mentort szerettem volna akkoriban, így ennél talán jobban nem is alakulhatott volna a kiválasztás. Ő volt egyébként 2019-ben a Menedzserszövetség Év Női Menedzsere Különdíj kitüntetettje, inspirálónak tartottam az életútját, szerettem volna tőle személyesen is meghallgatni, hogy milyen nehézségekkel, kihívásokkal szembesült pályája során nőként. Szerencsésnek érzem magam, mert Vera őszintén és bizalmasan osztott meg sok hasznos történetet, kiváltképp pályája kezdetéről, a nőként megélt kihívásokról és arról is, hogy ezeket hogyan oldotta meg. Rengeteg tanáccsal, tippel látott el, melyekre akkoriban úgy gondolom, nagy szükségem volt. Sokszor volt korábban az a benyomásom a vállalati világban, hogy “kell” vagy “érdemes” az úgynevezett egy lépés távolságot tartani kollégákkal, vezetőkkel szemben, így talán ott kevésbé van lehetőség közvetlen mentor-mentee kapcsolatok kialakulására. A távolságtartást sosem éreztem azonban Verával, a kezdetektől fogva kifejezetten közvetlen volt a viszonyunk. Intuitív embernek tartom magam, akkoriban egyszerűen éreztem, hogy szükségem van erre a lehetőségre, a mentorprogramra, és nem fogalmaztam meg konkrét elvárásokat vagy célokat vele szemben. Köszönettel tartozom emiatt is a mentoromnak, hiszen már a legelső találkozásunk alkalmával ráérzett arra, hogy miben tud nekem segíteni. Akkoriban négy különböző projektet vittem négy különböző területen, annyira benne voltam mindben, hogy meg sem fordult a fejemben csökkenteni a fordulatszámot. A legelső találkozásunk alkalmával Vera szinte azonnal rávilágított, hogy nem biztos, hogy szerencsés ennyire megosztanom a fókuszomat, érdemes egy fő csapásvonalat kijelölni. Bevallom, ez akkor helyben kissé rosszul esett és szkeptikusan fogadtam, de utólag nem győzök elég hálás lenni Neki ezért a tanácsért, igaza lett. Összességében maximálisan elégedett vagyok a mentorprogrammal és szívből ajánlom minden fiatal menedzsernek!

Mit adott neked a Jövő Menedzsere Mentor Program?

Én az eddigi pályám nagy részét vállalkozóként töltöttem, így talán kevésbé volt magától értendő számomra a képzéseken, mentorprogramokon való részvétel, mint a nagyvállalatokban dolgozó kollégáknak.
A Jövő Menedzsere Mentor Program számomra rávilágított arra, hogy van kapcsolat és kommunikáció felsővezetők, tapasztalt szakemberek, valamint a fiatal, feltörekvő menedzserek között. Mindez a Menedzserszövetségnek köszönhető, akik lehetőséget nyújtanak a mentorok és mentoráltak számára nagyszabású networking eseményeken találkozni, beszélgetni, valamint szakmai programokon részt venni professzionálisan megszervezett keretek között. Ki szeretném azt is hangsúlyozni, hogy a Menedzserszövetség nem engedte el a kezem a program végeztével, hanem lehetőséget adott több kampányban való részvételre és a startup vállalkozásunk is bekerült egy külön startup-ok szakmai fejlődését támogató programba, a Next Level-be. Emellett tagként további eseményeken vehetek részt, bővítve a kapcsolati hálómat, barátságokra is szert téve.
A mentorprogram alatt kaptam mind pozitív, mind konstruktív kritikát a mentoromtól, ez sokat segít mind a mai napig a fejlődésemben. Emellett a közvetlen hangnem és a jó hangulatú beszélgetések által sikerült belelátnom egy kiemelkedően sikeres női vezető életútjába, nehézségeibe, sikereibe, ami jelenlegi pályaszakaszomban igazán motiváló.

A jövőben mire számítotok, hosszú távon is megmaradhat a szakmai és személyes kapcsolat?

Mivel én a Jövő Menedzser 2.0 Mentor Programban vettem részt, ami tavaly nyár végén lezárult, lehetőségem van megosztani azt a pozitív tapasztalatot, amit több a programban résztvevő mentor-mentee párosnál is látok, hogy a Menedzserszövetség mentorprogramjának lezárása nem jelenti a kapcsolat lezárását. Köztünk is megmaradt a jó kapcsolat, a Covid enyhítések következtében már több alkalommal személyesen is találkoztunk Verával. Megtiszteltetés, hogy a rengeteg elfoglaltsága közepette időt szakít arra, hogy a korábbi mentoráltakkal is tartsa a kapcsolatot, mind személyes, mind szakmai területen.

Kedves Krisztina mentora dr. Békefi Veronika, a Szabadidő Balaton Air Kft. idegenforgalmi tanácsadója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.