Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Kedves Krisztina interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Kedves Krisztina interjúja

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának tizenkettedik része, Kedves Krisztinával, aki a DokiApp operatív vezetője!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

Először a közösségi médiában értesültem a mentorprogramról, az akkori cégem nem volt kapcsolatban a Szövetséggel. Ha jól emlékszem, elég későn jutott el hozzám a program lehetősége és talán a legutolsó napon jelentkeztem, élmény volt a mentorokról olvasni és nem volt könnyű azt a néhányat kijelölni, akikkel együtt szerettem volna dolgozni, de tudtam, hogy mindannyiuktól rengeteget tudnék tanulni. Külön örültem, amikor értesítettek, hogy Dr. Békefi Veronika lesz a mentorom, mindenképpen egy női mentort szerettem volna akkoriban, így ennél talán jobban nem is alakulhatott volna a kiválasztás. Ő volt egyébként 2019-ben a Menedzserszövetség Év Női Menedzsere Különdíj kitüntetettje, inspirálónak tartottam az életútját, szerettem volna tőle személyesen is meghallgatni, hogy milyen nehézségekkel, kihívásokkal szembesült pályája során nőként. Szerencsésnek érzem magam, mert Vera őszintén és bizalmasan osztott meg sok hasznos történetet, kiváltképp pályája kezdetéről, a nőként megélt kihívásokról és arról is, hogy ezeket hogyan oldotta meg. Rengeteg tanáccsal, tippel látott el, melyekre akkoriban úgy gondolom, nagy szükségem volt. Sokszor volt korábban az a benyomásom a vállalati világban, hogy “kell” vagy “érdemes” az úgynevezett egy lépés távolságot tartani kollégákkal, vezetőkkel szemben, így talán ott kevésbé van lehetőség közvetlen mentor-mentee kapcsolatok kialakulására. A távolságtartást sosem éreztem azonban Verával, a kezdetektől fogva kifejezetten közvetlen volt a viszonyunk. Intuitív embernek tartom magam, akkoriban egyszerűen éreztem, hogy szükségem van erre a lehetőségre, a mentorprogramra, és nem fogalmaztam meg konkrét elvárásokat vagy célokat vele szemben. Köszönettel tartozom emiatt is a mentoromnak, hiszen már a legelső találkozásunk alkalmával ráérzett arra, hogy miben tud nekem segíteni. Akkoriban négy különböző projektet vittem négy különböző területen, annyira benne voltam mindben, hogy meg sem fordult a fejemben csökkenteni a fordulatszámot. A legelső találkozásunk alkalmával Vera szinte azonnal rávilágított, hogy nem biztos, hogy szerencsés ennyire megosztanom a fókuszomat, érdemes egy fő csapásvonalat kijelölni. Bevallom, ez akkor helyben kissé rosszul esett és szkeptikusan fogadtam, de utólag nem győzök elég hálás lenni Neki ezért a tanácsért, igaza lett. Összességében maximálisan elégedett vagyok a mentorprogrammal és szívből ajánlom minden fiatal menedzsernek!

Mit adott neked a Jövő Menedzsere Mentor Program?

Én az eddigi pályám nagy részét vállalkozóként töltöttem, így talán kevésbé volt magától értendő számomra a képzéseken, mentorprogramokon való részvétel, mint a nagyvállalatokban dolgozó kollégáknak.
A Jövő Menedzsere Mentor Program számomra rávilágított arra, hogy van kapcsolat és kommunikáció felsővezetők, tapasztalt szakemberek, valamint a fiatal, feltörekvő menedzserek között. Mindez a Menedzserszövetségnek köszönhető, akik lehetőséget nyújtanak a mentorok és mentoráltak számára nagyszabású networking eseményeken találkozni, beszélgetni, valamint szakmai programokon részt venni professzionálisan megszervezett keretek között. Ki szeretném azt is hangsúlyozni, hogy a Menedzserszövetség nem engedte el a kezem a program végeztével, hanem lehetőséget adott több kampányban való részvételre és a startup vállalkozásunk is bekerült egy külön startup-ok szakmai fejlődését támogató programba, a Next Level-be. Emellett tagként további eseményeken vehetek részt, bővítve a kapcsolati hálómat, barátságokra is szert téve.
A mentorprogram alatt kaptam mind pozitív, mind konstruktív kritikát a mentoromtól, ez sokat segít mind a mai napig a fejlődésemben. Emellett a közvetlen hangnem és a jó hangulatú beszélgetések által sikerült belelátnom egy kiemelkedően sikeres női vezető életútjába, nehézségeibe, sikereibe, ami jelenlegi pályaszakaszomban igazán motiváló.

A jövőben mire számítotok, hosszú távon is megmaradhat a szakmai és személyes kapcsolat?

Mivel én a Jövő Menedzser 2.0 Mentor Programban vettem részt, ami tavaly nyár végén lezárult, lehetőségem van megosztani azt a pozitív tapasztalatot, amit több a programban résztvevő mentor-mentee párosnál is látok, hogy a Menedzserszövetség mentorprogramjának lezárása nem jelenti a kapcsolat lezárását. Köztünk is megmaradt a jó kapcsolat, a Covid enyhítések következtében már több alkalommal személyesen is találkoztunk Verával. Megtiszteltetés, hogy a rengeteg elfoglaltsága közepette időt szakít arra, hogy a korábbi mentoráltakkal is tartsa a kapcsolatot, mind személyes, mind szakmai területen.

Kedves Krisztina mentora dr. Békefi Veronika, a Szabadidő Balaton Air Kft. idegenforgalmi tanácsadója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!