Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának kilencedik része, Czuczor Attilával, aki a Grape Solutions Zrt. HR csoportvezetője!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

A Jövő Menedzsere Mentor Programról a vezérigazgatónktól hallottam, kifejezetten ő javasolta, hogy adjam be a pályázatomat, mert látott benne lehetőséget. Számomra az egyik legfontosabb tényező és elvárás az volt, hogy mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet fejlődjek a program alatt.
Úgy érzem mentorom, Kamarás Zsuzsa segítségével sikerült kihoznunk a maximumot az alkalmakból. Természetesen az együttműködésünk eredményességének igazi mércéje az lesz, hogy hogyan tudom a hallottakat átültetni a hétköznapi gyakorlatba.

Milyen benyomásokkal távoztál az első találkozóról? Könnyen megtaláltátok a közös hangot?

Mentorommal nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Emlékszem, Zsuzsáról az első perctől kezdve az a pozitív benyomásom volt, hogy bár pozíciójából adódóan rengeteg teendője van, a meetingeken 100%-ban csak rám figyelt, ráadásul mindegyikre alaposan készült. Emellett fontos kiemelni, hogy sokéves HR igazgatói tapasztalata ellenére egy pillanatra sem érzékeltette, hogy Ő magasabb pozícióban lenne. Abszolút partnerként, egyenrangú félként kezelt, éreztem, hogy Ő is nyitott arra, hogy tőlem tanuljon.

A mentorok sokszor kiemelik nyilatkozataikban, hogy Ők talán még többet tanulnak a mentor program alatt, mint a mentoráltak. Nálatok hogyan alakult a mentor-mentee kapcsolat? Szerinted te mit tudtál adni a mentorodnak?

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Egy mentor-mentee kapcsolat akkor jó, ha kölcsönösen tudunk tanulni egymástól. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk lévő praktikákból többet is megfontol a saját működésük terén (legyen az a home office, a rugalmas munkavégzés területe, eseményszervezés vagy a munkáltatói elköteleződés érdekében tett lépéseink) és vica-verza. Mindkettőnk cége számos elismert szakmai díjat nyert, mely mind-mind jó visszajelzés a munkánkra. Ezekről való értekezéseink során számos jó ötlet került terítékre. Reményeim szerint a jövőben is megmarad az együttműködés és a kapcsolat mind szakmai, mind személyes téren. Az első lépéseket már megtettük, így erre már nem sokat kell várni.

Czuczor Attila mentora Kamarás Zsuzsa, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Ilyen ruhában kápráztatta el Palvin Barbi 2024-ben Cannes-t - itt vannak az első fotók!

Palvin Barbi 5 év után ismét a cannes-i filmfesztiválon ragyog!

Kép
Életmód

A leptinrezisztencia árulkodó tünetei és 4 természetes kezelési módja

Sokan küzdenek az elhízással és az étel utáni állandó sóvárgással, anélkül, hogy pontosan tudnák, mi áll a háttérben. A leptinrezisztencia egy olyan állapot, amikor a szervezet nem reagál megfelelően a leptin nevű hormon jelenlétére. Ez a hormon a zsírszövetben termelődik, ahol az étvágyat szabályozza és az energiagazdálkodást irányítja. Ha a szervezet nem tudja megfelelően érzékelni a leptin jelenlétét, akkor az továbbra is éhesnek érzi magát, még akkor is, ha az egyén hatalmas mennyiségű ételt fogyaszt, és túlsúlyos lesz.

Kép
Sztárok

Bréking: Palvin Barbi így érkezett meg a cannes-i filmfesztiválra - fotók

Figyelem, Palvin Barbi 5 év után ismét Cannes-ban!

Kép
Szépség

Martha Stewart ragyogó arcbőrének titka ez az 5 ezer forintos termék: eltünteti a sápadtságot és kiegyenlíti az arcbőrt!

Martha Stewart kedvenc sminkterméke nem más, mint a nyári sminktrendek egyik alapköve! Most már itthon is kapható ez a legnépszerűbb highlighter!

Kép
Sztárok

10 meleg színész, akik heteroszexuális karaktert alakítottak

Jonathan Bailey sokunk bánatára a férfiakhoz vonzódik, de nem ő az egyetlen meleg színész, aki heteroszexuális karaktert alakít a legtöbb szerepében!

Kép
Életmód

Smink nélkül mentem az esküvőmre: életem legjobb döntése volt!

Egy névtelen menyasszony esküvői története bejárta az internetet!