Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának kilencedik része, Czuczor Attilával, aki a Grape Solutions Zrt. HR csoportvezetője!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

A Jövő Menedzsere Mentor Programról a vezérigazgatónktól hallottam, kifejezetten ő javasolta, hogy adjam be a pályázatomat, mert látott benne lehetőséget. Számomra az egyik legfontosabb tényező és elvárás az volt, hogy mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet fejlődjek a program alatt.
Úgy érzem mentorom, Kamarás Zsuzsa segítségével sikerült kihoznunk a maximumot az alkalmakból. Természetesen az együttműködésünk eredményességének igazi mércéje az lesz, hogy hogyan tudom a hallottakat átültetni a hétköznapi gyakorlatba.

Milyen benyomásokkal távoztál az első találkozóról? Könnyen megtaláltátok a közös hangot?

Mentorommal nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Emlékszem, Zsuzsáról az első perctől kezdve az a pozitív benyomásom volt, hogy bár pozíciójából adódóan rengeteg teendője van, a meetingeken 100%-ban csak rám figyelt, ráadásul mindegyikre alaposan készült. Emellett fontos kiemelni, hogy sokéves HR igazgatói tapasztalata ellenére egy pillanatra sem érzékeltette, hogy Ő magasabb pozícióban lenne. Abszolút partnerként, egyenrangú félként kezelt, éreztem, hogy Ő is nyitott arra, hogy tőlem tanuljon.

A mentorok sokszor kiemelik nyilatkozataikban, hogy Ők talán még többet tanulnak a mentor program alatt, mint a mentoráltak. Nálatok hogyan alakult a mentor-mentee kapcsolat? Szerinted te mit tudtál adni a mentorodnak?

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Egy mentor-mentee kapcsolat akkor jó, ha kölcsönösen tudunk tanulni egymástól. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk lévő praktikákból többet is megfontol a saját működésük terén (legyen az a home office, a rugalmas munkavégzés területe, eseményszervezés vagy a munkáltatói elköteleződés érdekében tett lépéseink) és vica-verza. Mindkettőnk cége számos elismert szakmai díjat nyert, mely mind-mind jó visszajelzés a munkánkra. Ezekről való értekezéseink során számos jó ötlet került terítékre. Reményeim szerint a jövőben is megmarad az együttműködés és a kapcsolat mind szakmai, mind személyes téren. Az első lépéseket már megtettük, így erre már nem sokat kell várni.

Czuczor Attila mentora Kamarás Zsuzsa, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.