Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Czuczor Attila interjúja

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának kilencedik része, Czuczor Attilával, aki a Grape Solutions Zrt. HR csoportvezetője!

Miért jelentkeztél a Jövő Menedzsere Mentor Programra és milyen várakozásokkal kezdtél bele? Mit vártál tőle? Megfelelt a várakozásaidnak?

A Jövő Menedzsere Mentor Programról a vezérigazgatónktól hallottam, kifejezetten ő javasolta, hogy adjam be a pályázatomat, mert látott benne lehetőséget. Számomra az egyik legfontosabb tényező és elvárás az volt, hogy mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet fejlődjek a program alatt.
Úgy érzem mentorom, Kamarás Zsuzsa segítségével sikerült kihoznunk a maximumot az alkalmakból. Természetesen az együttműködésünk eredményességének igazi mércéje az lesz, hogy hogyan tudom a hallottakat átültetni a hétköznapi gyakorlatba.

Milyen benyomásokkal távoztál az első találkozóról? Könnyen megtaláltátok a közös hangot?

Mentorommal nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Emlékszem, Zsuzsáról az első perctől kezdve az a pozitív benyomásom volt, hogy bár pozíciójából adódóan rengeteg teendője van, a meetingeken 100%-ban csak rám figyelt, ráadásul mindegyikre alaposan készült. Emellett fontos kiemelni, hogy sokéves HR igazgatói tapasztalata ellenére egy pillanatra sem érzékeltette, hogy Ő magasabb pozícióban lenne. Abszolút partnerként, egyenrangú félként kezelt, éreztem, hogy Ő is nyitott arra, hogy tőlem tanuljon.

A mentorok sokszor kiemelik nyilatkozataikban, hogy Ők talán még többet tanulnak a mentor program alatt, mint a mentoráltak. Nálatok hogyan alakult a mentor-mentee kapcsolat? Szerinted te mit tudtál adni a mentorodnak?

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Egy mentor-mentee kapcsolat akkor jó, ha kölcsönösen tudunk tanulni egymástól. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk lévő praktikákból többet is megfontol a saját működésük terén (legyen az a home office, a rugalmas munkavégzés területe, eseményszervezés vagy a munkáltatói elköteleződés érdekében tett lépéseink) és vica-verza. Mindkettőnk cége számos elismert szakmai díjat nyert, mely mind-mind jó visszajelzés a munkánkra. Ezekről való értekezéseink során számos jó ötlet került terítékre. Reményeim szerint a jövőben is megmarad az együttműködés és a kapcsolat mind szakmai, mind személyes téren. Az első lépéseket már megtettük, így erre már nem sokat kell várni.

Czuczor Attila mentora Kamarás Zsuzsa, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója volt.

A Menedzserszövetség október végén elindította Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányát, melyben az elmúlt időszak mentor programjaiban részt vevő közel 150 mentorált közül kiválasztott 30 olyan fiatalt mutat be, akik kiemelten aktív tagjává váltak a Szövetségnek. Kövessék figyelemmel a sikertörténeteket az InStyle karrier rovatában 30 mini interjún keresztül november 1-től minden nap. 6 kisfilm is készült 12 mentor-mentee párossal, mely a Menedzserszövetség social media felületein és szintén az Instyle karrier rovatában jelenik meg, filmenként 2-2 páros sikeres munkájáról.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.