Nem akárkihez ment hozzá a hétvégén Meryl Streep lánya - FOTÓ

Nem akárkihez ment hozzá a hétvégén Meryl Streep lánya - FOTÓ
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar-díjas színésznő nem is lehetne ennél boldogabb!

A tavaly áprilisi hírek még Meryl Streep lányának, a Mr. Robotból és az American Horror Storyból ismert Grace Gummernek a válásáról szóltak, aki kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva mindössze 42 napnyi házas élet után adta be a válókeresetet exe, Tay Strathaim ellen. A gyorsan jött csalódásra szerencsére hamar érkezett is egy gyógyír Mark Ronson személyében, aki idén májusban gyűrűt is húzott szerelme ujjára, majd júliusban egy hamptons-i Gucci butik megnyitóján vállalták fel először kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

A szerelmesek pedig nem akartak túl sokáig várni a boldogító igennel, így szombaton, Mark 46. születésnapján össze is kötötték az életüket. A boldog férj pedig egy gyönyörű fekete-fehér képet osztott meg esküvőjükről, ami mellől természetesen a romantikus szavak sem hiányozhattak.

A legőszintébb szerelmemnek... Biztosan állíthatom, hogy a 45. év, volt legnagyszerűbb évem az életem során. És biztos vagyok abban is, hogy 45 évembe telt, mire azzá a férfivé lettem, aki méltó a szerelmedhez. Remélem életem utolsó napjáig, kivétel nélkül minden egyes születésnapot melletted töltök majd. És tovább. Örökkön örökké a tiéd!

- írta a zenész a képhez.

Mark Ronson egyébként olyan világsztárokkal dolgozott eddig együtt, mint Amy Winehouse, Adele, Miley Cyrus, vagy Lady Gaga. Hét Grammy-díja közül kettőt például Amy Winehouse, Rehab és Bruno Mars, Uptown Funk című daláért kapott. De dalszerzőként közreműködött a 2018-as Csillag születik című filmben felcsendülő Shallow című számában is.

Meryl Streep pedig minden bizonnyal már izgatottan készül ismét a nagymama szerepre, hiszen idősebbik lányának, Mamienak köszönhetően már van egy unokája!

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Hollywood legstílusosabb anya-lánya párosai, akikért rajonganak a fotósok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!