Mennyei borok és csodás panoráma

Mennyei borok és csodás panoráma

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Látogass el a 28. Budapest Borfesztiválra, ahol a különleges borok mellett páratlan kilátás, kulináris élvezetek és szuper koncertek várnak.

Szeptember 5-8. között ismét megnyitja kapuit Európa legszebb borfesztiválja, amelynek a fantasztikus panorámával rendelkező Budai Vár teraszai adnak otthont.

Fókuszban az Egri borvidék

A többnapos rendezvény főszereplői természetesen a borkülönlegességek lesznek, a minőségi nedű kedvelői pedig bőven válogathatnak a mintegy 200 hazai és külföldi kiállító több ezer bora közül. Az idei esztendő középpontjában az Egri borvidék áll, így természetesen megkóstolhatjuk a régió legfinomabb borait, megismerkedhetünk, többek között a Bikavért övező legendákkal, illetve az egri gasztronómiával és kultúrával is.

Borkóstolók a javából

Különleges és izgalmas szakmai programok is várnak az érdeklődőkre, mint például a „VinAgora Taste of Hungary – Kóstold körbe Magyarországot!”, amelynek elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a hazai borok sokszínűségére, a helyi szőlőfajták és hazai borstílusok sajátosságaira. De a „Pár Borpár” játékos kóstolóján is részt vehetünk, és miközben a finom nedűket kortyoljuk, sok szakmai érdekességet megtudhatunk a borászoktól.

Káprázatos panoráma

Akár nappal, akár az esti órákban látogatunk ki Európa egyik legszebb borfesztiváljára, biztosak lehetünk abban, hogy fantasztikus panoráma fogad majd bennünket. A csodás látvány pedig csak egy a sok közül, ami felejthetetlenné teheti a 28. Budapest Borfesztiválon szerzett élményekeinket.

Kép

Kultúra és zene a köbön

A remek kikapcsolódást, és hangulatot csak fokozhatják a különféle színes kulturális és zenei programok: nagyszerű előadók – mint például Dés László, Szakcsi Lakatos Béla, Oláh Kálmán, Balázs Elemér, Fekete-Kovács Kornél, vagy az Aurevoir zenekar –, illetve más művészek szórakoztatják majd több helyszínen is a bor szerelmeseit. Természetesen lesz hagyományos Szüreti Felvonulás is, amelyet népzenei és néptánc gála követ.

Gasztronómiai kalandok

Ha borfesztivál, akkor nem maradhatnak el a gasztronómiai élmények sem: aki kilátogat a rendezvényre, sokszínű ízvilággal ismerkedhet meg, legyen a modern streetfood, a hagyományos fesztiválkonyha vagy éppen a gourmet szerelmese. Érdemes lesz például ellátogatni a Hunyadi Udvaron felállított SPAR Grillteraszra, ahol az érdeklődőket újdonságok, többek között grillsajtál, magyaros karaj-tál, sültkolbász és házias bio-szörpök várják.

Kép

Különleges akciók és játékok a SPAR-nál

A rendezvény fő támogatója idén is a SPAR, amely különleges akciókkal és játékokkal készül a nagyszabású eseményre. Ha például augusztus 22. és szeptember 4. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 10 000 forint felett vásárolunk, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapunk, amelyet a Borfesztivál pénztáraiban válthatunk be egy napijegyre. De Bormustra néven online játékot is indított a SPAR, amely során a szerencsések egy-, illetve kétéjszakás, borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat nyerhetnek.

A részletes program: www.aborfesztival.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!