Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Emlékszel még? 5 nyíltan meleg sztár, akit annak idején még heteróként ismertünk meg

Emlékszel még? 5 nyíltan meleg sztár, akit annak idején még heteróként ismertünk meg
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Nagy meglepetést okoztak ezek a sztárok, hogy őszintén és nyíltan beszéltek melegségükről!

A nagy Hollywoodban bőven akadnak olyan sztárok, akik nemcsak egy-egy alakításukkal, de nemi identitásukkal is nagy meglepetést okoztak. Bár volt idő, amikor nemigen lehetett erről a témáról beszélni a hírességek körében, ma már szerencsére minden megváltozott. Egyre többen merik hallatni a hangjukat és nyíltan vállalják melegségüket. Nem hiába, hiszen sokszor ők is tapasztalták azt, hogy másnak lenni nem egyszerű. Az őszinte bejelentésük nagy port kavart, hiszen sokukat heteróként ismert meg a nagyközönség, és vannak olyanok is, akikről a mai napig nem mondanánk meg, hogy melegek.

A filmek és sorozatok nézése közben eszünkbe se jut az, hogy az adott színész egy teljesen más ember az életben. Holott jól tudjuk, hogy ezek csak szerepek, és ezzel a szellemiséggel játszották el heteró alakításaikat ezek a meleg sztárok is. Tökéletesen megmutatkozik az, hogy a kamera előtt nincs szexuális orientáció, ha egy színész tehetséges, bármilyen szerepet el tud játszani.

Nézd meg galériánkban, hogy ki az az 5 meleg színész, aki heteró szerepben került reflektorfénybe!

Galéria / 5 kép

5 nyíltan meleg sztár, akit heteróként ismertünk meg

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.