Megjelent az InStyle megújult, tavaszi lapszáma, címlapon az önmagát fotózó Trokán Nórával

Trokán Nóra,InStyle
Forrás: InStyle

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Tavaszi lapszámunk a szezon legfontosabb trendjei mellett a belevaló nők forradalmát is elhozza neked. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját!

Helló, megújult InStyle!

Megújult magazinformátummal, nagyobb oldalszámmal, kibővített témakínálattal, új rovatokkal megérkezett az InStyle. Negyedévente megjelenő lapszámainkra innentől kezdve szezonális stíluskódexként tekintünk, és szélesebb spektrumon foglalkozzunk a stílusos élet minden területével. Bízom benne, hogy ez az új formátum elnyeri majd a tetszésedet!

A tavasz legmeghatározóbb trendjei, kulcsdarabjai

Izgalmas, feltűnő beauty trendek, időtálló alapdarabok a gardróbodba, a legmenőbb színek és anyagok - válogass kedvedre a tavasz trendjei közül!

Kép

Badass TOP 50

A tavaszi lapszámunk nemcsak a szezon meghatározó trendjeiről és kulcsdarabjairól szól, hanem a belevaló nők forradalmáról is. Hogy kik ők? Akik köszönik, de nem kérnek többet a skatulyákból és a béklyókként rájuk nehezedő nyomásból (amit Cinthia Nixon „Be a lady” videójában is láthattuk.) Akik nem félnek kiállni magukért és másokért, akik átírják a szabályokat, és ledöntik a falakat.

Kép

Címlaplányunk Trokán Nóra - a színésznő, aki jobban érzi magát a fényképezőgép másik oldalán

Belevaló címlaplányunk, Trokán Nóra vagányságát mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy önmagát fotózta címlapanyagunkban. Szerinte saját magunkkal kell megbeszélnünk, hogy igenis, sikerülni fog, amit a fejünkbe vettünk, ennyi a titok.

Nóra a vele készült interjúban mesél arról, mennyit változott azóta, hogy hét éve, 2013-ban a címlapunkon szerepelt, mit jelent neki a fotózás, és többek között a Vaják Netflix sikersorozatban való szerepléseinek élményeiről is mesélt nekünk.

Kép

Less be a fotózás kulisszái mögé:

Én nehéz helyzetekben mindig a saját hősnőimtől merítek újabb lendületet, például az édesanyámtól, aki mindig bátorít, inspirál. Ki tudja, talán valaki pedig éppen a te bátorításodra vár, hát mutasd meg nekik!

- Alberti Petra, főszerkesztő

Interjú Hunter Schaferrel, az Eufória sorozat csillagával

Imádjuk a stílusát, azt hogy kiáll magáért és az övéiért, hogy nem riad meg a kritikáktól és a nehéz helyzetetktől - sokan tanulhatnak tőle, hogyan kell elfogadni és szeretni önmagunkat. Igazi egyéniség, ahogy az a vele készült interjúból és fotósorozatból is kiderül.

Kép

Új rovatunk, A férfi stílusa

A stílus mindenkié, nem csak nőké lehet, éppen ezért nem árt, ha a kedves urakat is ellátjuk néhány stílustippel, újdonsággal, és persze nem mehetünk el szó nélkül a sztárvilág legstílusosabban öltözködő pasijai mellett sem! Ez alkalommal a feltűnés mesterei, Harry Styles, Timothée Chalamet, Ezra Miller és Jeff Goldblum kerültek terítékre.

Kép

Stílustippek az élet minden területén

Életstílus rovatunk is hangsúlyosan kibővül, hiszen a stílus az élet megannyi területén meghatározóan jelen lehet, nem csak a divatban és a szépségápolásban. Éppen ezért szélesebb témaskálán foglalkozunk vele, legyen szó lakberendezésről, gasztronómiáról, utazásról.

Kép
Kép

Az InStyle tavaszi lapszáma elérhető március 17-től az újságosoknál!

Videók

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép
Életmód

Vedd komolyan a jeleket: 14 apró tünete annak, hogy a stressz már árt az egészségednek

A szervezetünk jelez, méghozzá időben, úgyhogy vedd komolyan te is!

Kép
Sztárok

A villanyt ők se hagyják égve! Avagy 5 meglepő dolog, amin még a királyi család is spórol

Annak ellenére, hogy a brit királyi családnak óriási vagyona van, bizony még az ő esetükben is előfordul, hogy bizonyos dolgokon muszáj spórolniuk... Nézzük, mi az, amire ők sem költenek szívesen.

Kép
Sztárok

Sztárok, akik nyitott kapcsolatban élnek

Vannak sztárok, akik azt vallják, a monogámia hosszú távon nem működik, ezért nyitott házasságban élnek.

Kép
Sztárok

Nem hiába imádjuk! George Clooney romantikus dolgot tett Amalért a vörös szőnyegen

A 2023-as év rengeteg sztárpár szerelmének hozta el a véget, ám ez George és Amal Clooney kapcsolatára szerencsére nem volt igaz.

Kép
Életmód

15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról

Rossz szomszédság török átok – tartja a magyar mondás, melynek az az alapja, hogy a török hódoltság idején (1541-1699-ig) az Oszmán Birodalom ketté szelte a Nagy-Magyarország területét és a határvidéken lakóknak számolniuk kellett a török portyákkal, rablással, fosztogatással. Ha a töröktől nem is kell tartaniuk, a következő tizenöt történet legalább ilyen kellemetlen volt a megosztóinak, akik pokoli szomszédot kaptak, akik az őrületbe kergették a környezetüket.