Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Sztarenki Dóra és Szabó Máté "Enigma" - fő témánk a szépség ezer arca

Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Sztarenki Dóra és Szabó Máté "Enigma" - fő témánk a szépség ezer arca

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját a lapszámhoz!

Megjelent az InStyle téli lapszáma!


Szerezd be az InStyle téli lapszámát az újságosoknál, vagy vásárold meg digitális formátumban a shopaholic.hu-n!

Számodra mit jelent a szépség? Abban mindkét címlapsztárunkkal megegyeztünk, hogy nagyon szubjektív dolog. Pici gyerekként azt halljuk a szüleinktől, hogy mi vagyunk a legszebbek az egész világon. Aztán jön az óvodai, iskolai közösség, és az arcbavágó valóság: az ujjal mutogató csúfolódás, a bántó szavak a külsőnk miatt. Engem évekig csúfoltak „pápaszemesnek” a szemüvegem miatt – aztán tessék, most milyen divatos kiegészítő lett. Csúfoltak a szeplőim miatt – aztán tessék, manapság már külön szeplősre sminkelik magukat a nők. Címlapsztárunkat, Szabó Mátét is sokat csúfolták az iskolában, most viszont már nem ad a gonoszkodó kritikákra, csak -felölti Enigma „szuperhősjelmezét”, és mindenre képes. Szomorú, hogy már egészen fiatal korban bántják, aki más, mint a megszokott sémák, akit nem értenek - az ujjal mutogatós gúnyolódásnak pedig a digitális verziója is megérkezett az életünkbe, gonosz kommentek formájában. Pedig senki sem születik úgy, hogy gyűlöli a másikat, az ember megtanul gyűlölni. És ha azt meg tudja tanulni, a szeretetre, elfogadásra, empátiára is megtanítható – ahogy Nelson Mandela is mondta. Címlapsztárunk, Sztarenki Dóri mióta az eszét tudja, nyitott és elfogadó mindenkivel szem-ben, erről is mesél a vele készült interjúban. Engem pedig büszke örömmel tölt el, hogy ez a két csodás személy ilyen csodás üzenettel, szeretetben és megértésben szerepelhetnek a címlapunkon.

Kép

Mit jelent a szépség a 21. században? Mit „szabad” és mit „nem szabad”? A szépség ezer arcát szeretnénk bemutatni, szabályok és korlátok nélkül. Napjainkban a szépségideálok változnak, a szépséggel kapcsolatos korlátok és konvenciók pedig ledőlnek, hála az olyan bátor karaktereknek, mint Szabó Máté és drag queen alteregója, Enigma, és az olyan nyitott, elfogadó eszméket képviselő embereknek, mint Sztarenki Dóri. Sminkelheti-e magát egy férfi, és lehet-e így a címlapon? És mi van, ha egy nő nem feltétlenül vágyik full sminkben töltött mindennapokra? A fotózáson két címlapsztárunk azonnal megtalálta az összhangot, a képek pedig magukért beszélnek. Szépségük lágyabb és vadabb oldalát is bemutatjuk róluk készült fotósorozatunkban.

Téli lapszámunkban a főszerep a szépség témaköréé: a legnépszerűbb idei termékújdonságok mellett körbejárjuk a sztárok legemlékezetesebb sminkjeit és frizuráit, -hazai és külföldi hírességek árulják el szépségtitkaikat, valamint a változó szépségideálokat és a ledöntött konvenciókat is végigkísérjük.

Kép
Kép

Emellett egy egész évszaknyi must have stílustippel is ellátunk, megmutatjuk, milyen anyagok, színek és szabásvonalak hódítanak majd idén télen, illetve mely kiegészítők lesznek a legmenőbbek.

Kép

Abban is útmutatóval szolgálunk, milyen hazai kincsekkel lepheted meg a szeretteidet – ezzel pedig nemcsak ajándékozottaidnak, de az alkotóknak is nagy örömet szerezhetsz! #Vegyélhazait a fa alá!

Kép

Terítéken az ünnep: olyan asztaldekorációs inspirációkat mutatunk, melyekkel minden vendégedet lenyűgözöd majd a karácsonyi vacsoránál. Sőt ahhoz is adunk tippet, milyen sós és édes aprósüteményeket készíthetsz egyszerűen, ha már unod a bejglit.

Kép

Stílus diplomaták - finom üzenetek és harsogó kampányok: Lakatos Márk a divat diplomáciáról írt.

Kép

Jó olvasást és stílusos kikapcsolódást kívánunk!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.