Megjelent az InStyle nyári lapszáma, címlapon Lady Gagával, benne a nyár legforróbb trendjeivel

InStyle nyári lapszám Alberti Petra főszerkesztő

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest

Sok-sok nyári történet, emlék, szépség és finomság vár nyári lapszámunk oldalain. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját!

Megjelent az InStyle nyári lapszám


Keresd az újságosoknál vagy vásárold meg digitális formátumban ezen a linken.

Nyári lapszámunkban a szezon legforróbb trendjei mellett a főszerepet a hazai alkotóknak, a magyar márkáknak, és a fiatal tehetségeknek szántuk

Átnézted már tüzetesebben, a te szekrényedben mik rejlenek? Emlékszem, mikor kislánykoromban elbűvölve kutakodtam a nagymamám ruhásszekrényében, és lelkesen próbálgattam a tükörben a mintás blúzokat, virágos ruhákat, kosztümfelsőket, felvettem
a kalapjait, brossait és ékszereit. Ő mindig követte az aktuális divatot, mindig kicsinosítva várt minket, és büszkén mesélte, hogy gyakran saját varrónőjével, magának tervezte a személyre szabott, időtálló szetteket, melyektől nem szabadult meg szezonról szezonra.

Minden ruhának megvolt a maga emléke, története, különleges alkalma, és bár ő maga biztosan nem így nevezte volna, de hibátlan kapszulagardróbja volt. Ez a szekrény nem volt nagy, és mégis annyi történet, lehetőség rejlett benne, és még valami: egyediség.

Ha én benézek a saját szekrényembe, örömmel látom, hogy egyre inkább hazai és környezettudatos darabok sorakoznak, melyeket büszkén viselhetek. Jó érzés tudatosan felépíteni a gardróbod – ehhez számtalan szezonális tippet is adunk!

Mindig kiemelten fontos volt számunkra a fenntartható divat, a magyar tervezők, képzőművészek, alkotók támogatása, ezért is hívtuk életre a #vegyélhazait mozgalmat, és ezt a lapszámot is különleges és egyedi magyar márkáknak és magyar alkotóknak szenteljük, illetve teret adunk a fiatal tehetségek, a friss végzős tervezők bemutatkozásának is.

Kép

Ez a nyár más, mint az eddig megszokottak, de talán épp ezért is érdemes kicsit jobban megélni a pillanatot, értékelni az itthon töltött idő szépségét, és repülőre pattanás helyett akár kicsit visszautazni az időben, ahogy a sztárok is nosztalgiáznak oldalainkon.

Kép

Címlaplányunk, Lady Gaga élete eddigi legnagyobb tervéről mesélt

A vele készült interjú is legalább olyan vagány, mint a fotósorozat: igazi pink punk! Őszintén mesél a traumáiról és örömeiről is, és még mindig tudja, hogyan provokáljon, hogyan kezelje az egész világ figyelmét, és persze hogy hogyan kell a slágerlisták élére ugrani.

Kép

A férfi stílusa rovatban Molnár Áron

A Molnár Áronnal készült interjú és fotósorozat, és Áron kérdése mindenkit gondolkodásra buzdít: "Tesztek is, vagy csak nézitek?"

Kép

Katie Holmes már nem vágyik mások dicséretére

A vele készült interjúból és dögös fotósorozatból kiderül, hogy ő köszöni szépen, fütyül mások véleményére, és csak olyan projekteken dolgozik, amikben örömét leli - mindezt független, egyedülálló anyaként.

Kép

A nyár legforróbb trendjei egy helyen

Minden, amit tudnod kell az akutális frizura- és sminktrendekről, legmenőbb ruhafazonokról és kiegészítőkről, színekről és mindezek végtelen számú kombinációjáról.

Kép
Kép

Életstílus InStyle módra

A nyár frissítő receptötletei mellett megmutatjuk azt is, hogyan tudsz egy kis utazást csempészni a mindennapjaidba még úgy is, hogy a négy fal között maradsz, a lakás egyes szobái viszont dekorelemeikkel távoli országookba repíthetnek. Ha pedig belföldön utaznál, Lakatos Márk megsúgta Balaton környéki titkos kedvenc helyeit!

Kép

Szerezd be az InStyle nyári lapszámát, és legyen olyan stílusos nyarad, amiről álmodtál! Oszd meg velünk a véleményed Instagramon, Facebookon vagy üzenetben!

Videók

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép
Életmód

Vedd komolyan a jeleket: 14 apró tünete annak, hogy a stressz már árt az egészségednek

A szervezetünk jelez, méghozzá időben, úgyhogy vedd komolyan te is!

Kép
Sztárok

A villanyt ők se hagyják égve! Avagy 5 meglepő dolog, amin még a királyi család is spórol

Annak ellenére, hogy a brit királyi családnak óriási vagyona van, bizony még az ő esetükben is előfordul, hogy bizonyos dolgokon muszáj spórolniuk... Nézzük, mi az, amire ők sem költenek szívesen.

Kép
Sztárok

Sztárok, akik nyitott kapcsolatban élnek

Vannak sztárok, akik azt vallják, a monogámia hosszú távon nem működik, ezért nyitott házasságban élnek.

Kép
Sztárok

Nem hiába imádjuk! George Clooney romantikus dolgot tett Amalért a vörös szőnyegen

A 2023-as év rengeteg sztárpár szerelmének hozta el a véget, ám ez George és Amal Clooney kapcsolatára szerencsére nem volt igaz.

Kép
Életmód

15 hihetetlen, de igaz történet borzasztó szomszédokról

Rossz szomszédság török átok – tartja a magyar mondás, melynek az az alapja, hogy a török hódoltság idején (1541-1699-ig) az Oszmán Birodalom ketté szelte a Nagy-Magyarország területét és a határvidéken lakóknak számolniuk kellett a török portyákkal, rablással, fosztogatással. Ha a töröktől nem is kell tartaniuk, a következő tizenöt történet legalább ilyen kellemetlen volt a megosztóinak, akik pokoli szomszédot kaptak, akik az őrületbe kergették a környezetüket.