Meghökkentő jogszabályok a nagyvilágból, amin sokan csak nevetnek! Tilos például pirosat hordani nyilvánosan ebben az országban

jogszabály, meghökkentő, humor, egér,
Forrás: Pexels

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A jogszabályok több okból is fontosak: általánosságban elmondható, hogy az általános normák felállítása miatt, másodsorban pedig az emberek cselekedeteinek szabályozása végett szükségesek.

Napi szinten láthatunk szabályt szegőket magunk körül is. Felnőtt embereket, akik ilyen-olyan okoknál fogva döntenek úgy, hogy például leparkolnak a mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyen vagy áthajtanak autóikkal a piros lámpán, s az sem ritka, hogy a buszsávot használják a közlekedés során. Ilyenkor persze a jóérzésű szabálykövető a fejét csóválva figyeli az eseményeket, s talán azt is hozzáteszi gondolatban, hogy „csodálkozunk a sok magatartási nehézségekkel küzdő gyermeken ilyen felnőtt (szülői) minták mellett”?! Meghökkentő jogszabályokat tartalmazó összeállításunk második felében azonban olyan gyűjteményt raktunk össze ismét, ami inkább mosolyt csal az arcunkra. Lássuk be, ez utóbbira is nagy szükség van a mai világban!

De vajon honnan gyökerezhetnek ezek a furcsa témájú regulák, mik állhatnak a hátterükben? Talán már a helyiek sem tudják biztosan, hogy miért szükséges vadászengedély az egerek nyakoncsípéséhez – persze cukik, de mégiscsak kártevők, és semmi keresnivalójuk az éléskamrában. Mi most nem is háttér tartalmakat feszegettünk, inkább vidám voltukat igyekeztünk megragadni. Cikksorozatunk első részét pedig IDE kattintva olvashatod!

Kép
forrás: Pexels/Pixabay

Következzen a furcsa, meghökkentő, bizarr, humoros, szürreális jogszabályok második válogatása!

Az első részért pedig görgess lejjebb!

Galéria / 11 kép

Meghökkentő jogszabályok a nagyvilágból - 2. rész

Megnézem a galériát

Galéria / 12 kép

Meghökkentő jogszabályok a nagyvilágból - 1. rész

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.