Meghanék kislánya először találkozik a királynővel, ráadásul már azt is tudni, hogy pontosan mikor

Meghanék kislánya először találkozik a királynővel, ráadásul már azt is tudni, hogy pontosan mikor
Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Újra egyesül a család?

Szó szerint az egész világ ledöbbent, amikor néhány évvel ezelőtt Harry herceg és Meghan bejelentették, hogy lemondanak a királyi kötelezettségeikről, ráadásul még az országot is elhagyták, és egészen Amerikáig menekültek a királyi család elől.

Ezt persze Harry családtagjai koránt sem viselték jól, Vilmos és Katalin például kifejezetten megharagudtak Meghanékre, így az addig szuper és mély testvérei szeretet, ami jellemezte Vilmos és Harry kapcsolatát, szinte teljesen megváltozott – rossz irányba... Az idő viszont úgy tűnik, hogy minden sebet képes begyógyítani, és bár elég sok idő eltelt, úgy fest, Meghan és Harry elkezd valóban közelíteni a királyi család felé.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Erzsébet királynő idén ünnepli a platina jubileumát, vagyis azt, hogy már 70. éve (!!!) van a trónon, ami abszolút lenyűgöző teljesítmény! Ennek örömére pedig úgy tűnik, hogy Meghan és Harry is a tiszteletét teszik, hogy együtt ünnepeljék a királynőt, aki ráadásul először fog találkozni a kis Lilibettel, mi pedig természetesen már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor!

A királynő június 4-én, szombaton fog találkozni Meghanék kislányával, ezért pedig még a szeretett derbijét is ki fogja hagyni, csakhogy Lilibet legelső születésnapján ott lehessen (hát nem cuki?).

Kép
forrás: Getty Images

Egy pedig biztos: NAGYON SOK képet szeretnénk látni az újra egyesülő családról, és reméljük, hogy Meghanék visszatérése enyhíti a családi viszályokat!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 10 kép

A brit királyi család kedvenc üdülőhelyei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!