Erre a filléres szempillaspirálra esküszik Meghan Markle

Erre a filléres szempillaspirálra esküszik Meghan Markle
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Ki gondolná, hogy ilyen megfizethető darabokra esküszik Meghan Markle, nem?

Hiába hódította meg magának Hollywoodot, majd lett a világ egyik leghíresebb férfijának felesége, Meghan Markleről elmondható, hogy a szíve mélyén megmaradt az a bizonyos egyszerű lány a szomszédból. Na persze nem veti meg a gyönyörű ruhákat és luxus termékeket, és a minőségi alapanyagokat, vannak igazi pénztárcagyilkos kedvencei, ám ha azt gondolnád, hogy fürdőszobája csak méregdrága kozmetikumokkal van tele, nagyon tévedsz. Meghan tipikusan az a nő, aki ragaszkodik ahhoz, ami beválik, épp ezért több kedvencére te is hamarosan lecsaphatsz a közelgő JOY-napok alatt még kedvezményesebb áron!

És hogy melyik szempillaspirálra is esküszik Meghan Markle? Nos, egy interjúból kiderült, hogy Harry herceg kedvence egy Maybelline darab, méghozzá a Lash Sensational, ami régóta nagy kedvenc beauty körökben is, hiszen egy rétegben igazán szép, természetes hatást kelt, két rétegben viszont brutálisan meghosszabbítja és dúsítja a pillákat.

De van ott még, ahonnan ez jött. Meghan másik nagy kedvence például a Nivea bőrfeszesítő testápolója: "'Legszívesebben egy egész rekesszel vennék ebből mindig!'' - nyilatkozta egy alkalommal.

A harmadik jolly joker tippje pedig a teafaolaj, ami nélkül állítása szerint egy tapodtat sem tesz: "Ha utazom, biztos, hogy mindig van nálam egy kis üveg teafaolaj. Nem valami dívás dolog, de ha megvágod magad, megcsíp valami vagy elkezd nőni egy pattanás, ez mindenre megoldás!"

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

Meghan Markle 4 szépségtrükkje

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.