Meghan Markle újabb komoly szabályt szegett meg a II. Erzsébet királynő tiszteletére tartott megemlékezésen

Meghan Markle újabb komoly szabályt szegett meg a II. Erzsébet királynő tiszteletére tartott megemlékezésen
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan Markle legutóbbi húzása előtt sokan értetlenül állnak.

Meghan Markle tény és való, hogy próbál minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy ha nem is éppen mindig kedvére való a dolog, de legalább formális szinten megfeleljen a királyi család néhol kissé szigorú protokoll szabályainak. Ám úgy tűnik, hogy egy apró gesztusnak szánt próbálkozása megint szembement az előírásokkal.

II. Erzsébet királynő szeptember 8-án bekövetkezett halála múlt szombaton ismét összehozta a walesi és a sussexi hercegi párt, akik miután közösen lerótták tiszteletüket a néhai uralkodó előtt, körülbelül 45 percen át kedélyesen elcsevegtek windsori kastély köré gyűlt emberekkel, akik különféle apróságokkal és virágokkal halmozták el őket. Meghan Markle pedig annyira lelkesen töltekezett a kedves szavakkal, hogy közben egy királyi szakértő szerint komolya protokoll hibát ejtett.

Az én felfogásom szerint logikus lenne ha már csak a biztonsága érdekében is, de nem ragaszkodna a nagy nyilvánosságtól kapott tárgyakhoz.

- nyilatkozta Jonathan Sacerdoti.

Az uralkodócsaládban ugyanis bevált szokás, hogy az ilyen jellegű hivatalos megjelenéseiken mindig velük tart egy olyan úgymond segítő személyzet, akiknek átadhatják a kapott ajándékokat, ez nemcsak komfort szempontjából fontos, hanem a saját testi épségük érdekében is. Harry herceg felesége viszont ahelyett, hogy átadta volna a kapott virágcsokrot a mögötte álló segítőnek, inkább maganál tartotta azt és csak akkor tett le végleg róla, amikor már ketten is jelezték felé, hogy itt bizony ez a szabály.

Vilmos és Katalin tudják, hogyan mennek a dolgok. Elveszik a csokrot, és átadják a mögöttük lévő segítőnek.

- folytatta.

Majd végül teljesen jogosan célzott egy korábbi ügyre, ami szerint év elején még azok a hírek jártak, hogy a sussexi hercegi pár azért sem szívesen utazik az Egyesült Királyságba, mert féltik saját testi épségüket.

Belemennek ilyen helyzetekbe, miközben ez egy magasabb kockázati tényezős biztonsági helyzet, hiszen magas rangú személyekről van szó, és éppen ők panaszkodnak a biztonságuk miatt, ez így kockázatos, főleg ha nem fogadják meg a jelenlévők tanácsait.

- zárta a gondolatsort a szakértő.

Végezetül mutatjuk is az ominózus pillanatot:


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Ezeket a királyi szabályokat szegte meg Meghan Markle

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!